Magazin > VIP
21846 ogledov

Naša voditeljica ni mogla verjeti, kaj sliši ...

neža bračič Planet TV
Ni mogla verjeti, kaj sliši.

Oddajo Klepet ob kavi, ki jo predvajajo na Planet TV, sedaj vodi Neža Bračič. Doslej jo je vodila in pripravljala Jasmina Kandorfer, ki pa je trenutno na porodniškem dopusti. Pred kratkim je namreč postala mamica hčerki Gaji.

O svoji porodni izkušnji, ki je zagotovo posebna, je spregovorila v omenjeni oddaji.

Jasmina je namreč rodila doma, ob njej so bili babica, doula in partner Žiga. Voditeljica pravi, da takšen porod zahteva zelo natančne priprave, ki so se pri njej začele že precej zgodaj. Več o tem je napisala v brezplačni knjigi, ki jo lahko dobite na spletni strani oddaje. Namen knjige ni, da bi kogar koli prepričevala v takšen porod, je poudarila Kandorfer, ampak da bi ženske spodbudila k temu, da poslušajo svoje telo in hormone. "Jaz sem se doma počutila bolj varno kot v porodnišnici,“ je še dejala.



Porod je poteka v temi, prižgane so bile rdeče luči, je ta posebni dogodek opisala priljubljena voditeljica, ki je bila v šoku, ko je videla, da je rodila punčko. Vsi, od bioenergetika Marjana Ogorevca do akupunkturista so ji namreč napovedovali fantka. Hčerki se sicer prav nič ni mudilo na svet. Ker je zamujala več dni, se je Jasmina odločila za obisk akupunkture, kjer so ji povedali, da bo rodila v roku 24 ur. Tako je tudi bilo …

Po porodu pa je Jasmina, ki ne je mesa, pojedla svojo posteljico, kar se je voditeljici Neži in verjetno tudi večjemu delu gledalcev zdelo nenavadno.

Jasmina pravi, da je posteljico uživala štiri dni. "Žiga mi je naredil smuti  z jagodičevjem in banano. Nisem je okušala,“ je povedala Jasmina, ki je bila nad okusom napitka tako navdušena, da ga je ponudila tudi partnerju, ki je naredil požirek. 

Nekateri dajo posteljico predelati v kapsule, a je po Jasmininih besedah bolje, če je sveža. Svojo posteljico je pojedlo že veliko mednarodno znanih zvezd – med drugim tudi Kim Kardashian, January Jones in Alicia Silverstone. Pomagala naj bi telesu, da se hitreje regenerira. 

Komentarjev 6