Magazin > VIP
50523 ogledov

Takole se po razhodu z možem zabava naša pevka

Saša Lešnjek
1/3
Instagram
Ločitev tega para je bil eden največjih šokov lanskega leta.

Decembra smo poročali, da je zakona mladih glasbenikov, Alexa Volaska in Saše Lešnjek, ki sta veljala za enega naših najbolj obetajočih glasbenih parov, po dveh letih konec. 

"Težko bi rekel, da se je kje dotično zalomilo in ko gledam nazaj, težko s prstom pokažem na kak specifičen dogodek. Razdruževati poslovno in zasebno življenje iz istega 'foha' je pri nas zelo težavno in mislim, da sva se tu nekoliko oddaljila. Morda malo zaradi starostne razlike ali pa enostavno drugačne družbe in interesov, ki sva jih odkrivala tekom zveze. Skregala se nisva, ampak sodelovala tudi glasbeno zaenkrat več ne bova. Izpeljati nameravava še nekaj skupnih nastopov, ki sva jih imela rezervirane vnaprej, potem pa se najina pot, osebno in poslovno, zaenkrat zaključuje," je za zurnal24.si povedal Alex, ki je vesel, da je leta 2022 konec. "Dragi moji. V letu 2023 vsem želim, da bi bili najboljša oblika samih sebe, kar ste lahko. Da iščete veselje v malih, vsakodnevnih pozornostih, ki delajo ta svet lepši. 2022 je bilo zame zagotovo eno izmed najbolj turbulentnih let in vesel sem, da se končno izteka. Hvala ti za vse izkušnje in preizkušnje. 2023, pridi z veliko glasbe, ljubezni in novih izzivov!" je svojim sledilcem voščil na Instagramu. 

Kje je Alex silvestroval, ne vemo, se je pa 1. januarja zabaval v Bohinju v družbi svojih prijateljev, med katerimi je tudi pevec Dejan Krajnc. Saša pa je v novo leto očitno skočila v družbi voditeljice Melani Mekicar, njenega fanta in nekaj prijateljev, med katerimi je bil tudi nogometaš Tim Bergant

"To novo leto. Naj bo polno sreče, miru, iskrene ljubezni in prijateljstva, ogromno dobre glasbe, umetnosti in predvsem zdravja. Hvala vsem, ki me spremljate in podpirate na moji poti," pa je Saša zaželela svojim spletnim prijateljem. 

Obema tudi iz naše redakcije želimo vse dobro v novem letu!

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.