Magazin > VIP
314 ogledov

Takšen je Denis Avdić zgoraj brez

Denis Avdić Mediaspeedž
Denis Avdić bo moral shujšati ...

Sodelavci Denisa Avdiča so v skrbeh, da mu bo poleti nelagodno, ko bo moral itit na plažo in sleči majico. "Več ljudi je že opazilo, da si se malo zredil,“ je povedala Jana Morelj, Miha Deželak pa je dodal: "Dve leti nazaj si ti mene potunkal v tisto shujševalno akcijo in sem moral kar nekaj mesecev garati, zato sva se z Jano letos začela z enim fajn projektom.“ Jana pa je dokončala: "To je projekt, Denis za na plažo. Naslednje tri mesece … No, malo bo težko.“

No, Denis pa se je na račun svojega novega življenjskega sloga pošalil tako: "Strokovnjaki v sobah z železom pravijo, da je možno v treh mesecih priti do sanjske postave. Ti to železo dviguješ, stari moj, ne ješ sladkega, ne piješ mehurčkov, živiš kot taliban v eni gorski luknji in ješ samo neke oreščke in solato, ki je drugače fuuul dobra, če daš noter neko čičeriko ali kaj že je to ... OK 12 tednov, od 15.3 pa do 15.6 ... Trening vsak dan po dve uri ... Žrl bom to čičeriko pa ptičjo hrano in 'žvekal' te zelene liste, kot govedo z velike planine ... Eno je, ali njihova teorija deluje ali pa nas imajo za govedo! Tole je dan 1 ... Naslednja fotka čez 4 tedne ... Pa upoštevajte, da fotka ni bila narejena v profesionalnem studiu in ta svetloba res čudno pada ..."

Na uradni strani Radia 1 in na njihovih družbenih omrežjih so objavili fotografijo 1. tedna, kjer je zapisano, da ima Denis 91,3 kilograme. V naslednjih treh mesecih pa pričakujejo njegov napredek in bolj izklesano telo, saj sta Miha in Jana jezičnemu voditelju priskrbela osebnega trenerja.

Komentarjev 4
  • jozicamurn 23:36 17.marec 2017.

    To je en musli-vehabistični propagandist in nič drugega. Skrit je pri nas in propagira svoja islamo-stališča preko stand-up komedije in z groznimi bosanskimi štosi v katere meša svojo vehabistično politiko (o Srebrenici itd.), ki so večkrat uperjeni proti nam in ...prikaži več pa proti Srbom. Še en izrodek, ki se bogati na naš račun in ni vreden omembe. Bivši kretenkoviĆ nekoč zaposlen v vrstah policije. Še dobro da ne dela več v policiji, sem slišala veliko zgodbic o njem, ki pa niso prav prijetne.

  • stela 17:18 17.marec 2017.

    O ti prašiček zaliti :))))

  • Avatar skeptik
    skeptik 10:49 17.marec 2017.

    Ta "bosanc" ne rabi več reklame. Zapelji se mimo njegove hiše in si poglej samo vozni park.... Ima res polno rit vsega (tako in dobesedno). Krivi pa smo mi, ker take cenene štose kupujemo