Magazin > VIP
3060 ogledov

Takšen je zmagovalec šova Slovenija ima talent danes

jernej kozan Saša Despot
Uresničuje svoje sanje.

Plesalec Jernej Kozan je v šovu Slovenija ima talent zmagal leta 2015. Leto pozneje se je odločil izpiliti svoje znanje, zato je za dva tedna odpotoval v ZDA.

Tudi 27-letnika je kriza zaradi koronavirusa prizadela. Pravi, da zelo pogreša nastopanje, je pa čas med karanteno izkoristil za učenje japonščine. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JERNEJ | DANCER & ENTERTAINER (@jernejkozan)

"Tisti, ki še ne veste, da sem pred kratkim opravil tečaj Japonščine prve stopnje. Že od nekdaj sem oboževalec japonskih risank- animejev, njihove kulture, kung fuja in ostalih stvari, še posebej pa Pokemonov. Zato sem si zadal cilj, da vsaj enkrat v življenju obiščem Japonsko in preden odidem tja, se naučim še vsaj neke osnove japonskega jezika. Zaradi ogromnih obveznosti (3 službe) si nisem upal niti sanjati, da bi kdaj lahko to dosegel, ampak ker je prišlo do lockdowna in sem v dveh službah imel delo od doma in posledično tudi več časa zase, sem to izkoristil, da se nekaj novega naučim, stisnem zobe in opravim ta izziv,“ je na Instagramu zapisal Jernej in vsem, ki imajo čas, svetoval, naj se lotijo kakšnega tečaja. "Tako boste prišli do novih kariernih priložnosti ali napredovanje v službi,“ je še dodal.

Komentarjev 1
  • Thomas_Velazquez 16:04 26.maj 2021.

    Odkar sem začel delati na spletu od doma, zaslužim 95 USD na uro. Neverjetno, edino kar potrebuje je enostavno tipkanje in dostop do interneta. Začel sem tukaj .......... >>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑬𝒓𝒐𝑷𝒓𝒐𝒇𝒊𝒕.𝐜𝐨𝐦