Magazin > VIP
44086 ogledov

Takšen otrok je Tinina dojenčica

tina maze Mediaspeed
Naša smučarka kraljica Tina Maze je prejšnji teden startala z vlogo mama, pravi veleslalom starševstva pa se šele dobro začenja. Kako Tini in njeni malčici kažejo zvezde, bosta imeli harmoničen ali napet odnos?

Tina Maze je po horoskopu bik. Ženske v tem znamenju so rojene pod vplivom Venere, planeta ljubezni in lepote. Vselej se potrudijo za to, da je njihov domek topel in prijeten. So trmaste in ko otrokom postavijo pravila, od njih ne bodo tako zlahka odstopile. Imajo pa močno varovalko, zato se ne ujezijo tako zlahka, o mamah bikicah piše portal Družina ena a. Med znane mamice, rojene v tem astrološkem znamenju, se uvrščata tudi igralka Megan Fox in pevka Adele. Da je Tina trmasta, dosledna, brezkompromisna in zelo čustvena je pokazala tudi tekom svoje zavidljive športne kariere. 

tina maze Čestitamo Magazin Tina Maze rodila

Kakšna pa naj bi bila po zvezdnih napovedih Tina hči, ki se je rodila v znamenju Vodnarja? "Uranov otrok, ne glede na podznak, bo zelo občutljiv, trmast, domiseln in zelo impulziven. Od njega lahko res vse pričakujete. Njihovo obnašanje je nepredvidljivo in tudi simpatično, so zabavni in polni nasprotij. Nikoli ne boste v popolnosti vedeli, kaj lahko od njega v vsakem trenutku pričakujete. /…/ Naučiti ga morate pomembnosti organiziranja svojih misli v logični red, drugače se bo ta potencialni genialec z Uranovo intuicijo lahko izrodil v ekscentričnega človeka, razpetega na vse strani. Opogumljajte ga pri opravljanju fizičnih del, ker ga lahko škodljiva inercija hitro odpelje v večurno sanjarjenje. Napetost, ki je ne more sprostiti, ga lahko globoko vznemiri. Ti malčki lahko globoko pogledajo v dušo drugih ljudi in lahko preberejo celo njihove misli, kar jih lahko vznemiri in pravi v slabo voljo," o značilnosti malih vodnarjev piše spletni portal Za starše.

Odnos med Tino in njeno punčko: Kaj pravijo zvezde?

Bikova moč in trdnost, pa tudi konzervativnost in okornost, se pogosto krešeta s sanjavim, vizionarskim in kreativnim vodnarjem, svobodnega duha. Lahko se zgodi, da bik nevede zavira vodnarjevo kreativnost in mu reže krila. A če stopi korak nazaj, mu je najmočnejša opora in vodnarja sprejema, čeprav ga ne razume vedno. Medtem ko vodnar širi bikova obzorja, če se ta le malo omehča in pusti, da mu pokaže tudi drugo, bolj sanjavo plat življenja. 

Iz Tinine športne kariere lahko ugotovimo, da je res prav bikovsko trmasta, a tudi inovativno vizionarska in bo tako svojo malo vodnarko zlahka razumela in podpirala.

Komentarjev 9
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:55 12.februar 2018.

    Pa kerga normalnga Slovenca zanimajo neki otročički in njih mamice,to zanima edin RKC,pa še to kasneje,če bo prilika seveda?

  • wingspan15 15:10 12.februar 2018.

    Naslov in članek vreden Pulitzerja. Le kje jih pobirajo.

  • matermila 12:55 12.februar 2018.

    Ana H.Fetih me iz dneva v dan preseneča s svojimi izdelki,ki so eden bolj kot drugi,bedasti.

Sorodne novice