Magazin > VIP
177019 ogledov

Takšna je bila zvezdnica pred zavoženimi posegi: "Živim v nočni mori"

Danniella Westbrook
1/9
Profimedia
Posege v tujini močno obžaluje.

Zvezda britanske limonade EastEnders, Danniella Westbrook, je imela veliko smole pri izbiri lepotnih kirurgov. Kot starleta Katie Price je tudi ona zaupala turškim strokovnjakom, a je svojo odločitev močno obžalovala. V nekem trenutku se je celo zbala za svoje življenje. 

49-letna zvezdnica je bila v Turčiji aprila, kjer so opravili že peto rekonstrukcijo njenega obraza. Da bi popravili neuspelo operacijo, so pri igralki opravili lifting s 1200 nitkami. "Tja sem šla, da bi popravili moj nos, a tega niso storili. Vanj so, da bi ga poravnali, vstavili 200 nitk, a ni delovalo. Čakala sem skoraj štiri leta. Sedaj se bom vrnila k svojemu kirurgu v Liverpool, da mi popravi nos," je povedala in dodala, da je imela v Turčiji še en poseg. "Maščobo so mi odstranili s hrbta, bokov in trebuha ter jo vbrizgali v obraz, da bi ta bolj simetričen. Mislim, da so iz trebuha odstranili preveč maščobe. Imela sem 'radiatorčke', ko sem se zbudila, jih ni bilo več."

"Velikokrat sem se že ulegla pod nož, a česa takega še nisem doživela. Bolečina je bila grozna," je še dodala in medijem zaupala: "Moj obraz je zatekel, pod očmi se mi je nabrala tekočina. Težko sem jih odpirala. Imela sem občutek, da ne morem dihati. Bila sem histerična, vsak dan sem jokala. Strah me je bilo, saj ne govorim turško, zato me nihče ni razumel."

Po petih dneh je lahko zapustila državo in se vrnila na Portugalsko, kjer sedaj živi. Let je bil peklenski. "Malo je manjkalo in šivi bi počili. Na levem očesu sem začela izgubljati vid. Ko sem stopila z letala, je bilo vse črno. Očitno je tlak na letalu vplival na rane."

Dva dni po prihodu domov je morala Daniella v bolnišnico, saj so popustili šivi. "Na glavi ob strani je nastala luknja, ki je bila tako velika, da sem vanjo lahko potisnila prst. Že dvakrat sem imela sepso in bala sem se, da jo bom dobila še tretjič. Od tega je umrlo tudi nekaj mojih prijateljev."

Na srečo je zvezdnica okrevala in že uživa v lepotah svoje nove domovine. Paparaci so jo ujeli na plaži, njene nove in stare posnetke si lahko ogledate v galeriji.

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 00:48 15.maj 2023.

    Podobno kot naša Mišika! Ženske, starost vam ne bo ušla, pa delajte vi kar koli že počnete.

  • Toma 10:22 14.maj 2023.

    Bolan duh v pokvarjeni embalaži!

  • bendover 09:15 14.maj 2023.

    mogoče bi bilo še najboljše,da ji glavo amputirajo