Magazin > VIP
2345 ogledov

Takšna je danes manekenka Helena Christensen

HELENA CHRISTENSEN
1/4
25. decembra bo praznovala 50. rojstni dan.

Helena Christensen je bila nekoč ena najbolj iskanih manekenk sveta. Lepotica, ki tekoče govori angleško, dansko, špansko, francosko in nemško, se je rodila na Danskem. Njen oče je Danec, njena mati pa prihaja iz Peruja.

Njena kariera se je začela leta 1986, ko je zmagala na domačem izboru za Miss Universe. Leto dni pozneje se je preselila v Pariz in začela z manekenstvom.

Danka je krasila približno 650 naslovnic – med drugim je bil njen obraz na revijah Vogue, Elle, Harper’s Bazaar.

Bila je tudi ena od Victorijinih angelčkov, v času, ko so na modnih brveh poleg nje kraljevale tudi Tyra Banks, Karen Mulder ali Stephanie Seymore.

Christensen je bila pet let v zvezi s pevcem skupine INXS, Michaelom Hutchencom, pet let pa je grela tudi igralca Normana Reedusa, s katerim ima sina. Pred njim je bila v zvezi s pevcem skupine Interpol, Paulom Banksom.

Lepotica se sedaj ukvarja s fotografijo, posveča pa se tudi raznim dobrodelnim projektom, ki so povezani s podnebnimi spremembami in rakom na dojkah.
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.