Magazin > VIP
322 ogledov

Takšne žaljivke morala poslušati hčerka Erosa Ramazzottija

aurora ramazzotti Profimedias
Včasih ni lahko biti otrok slavnih staršev ...

Aurora Ramazzotti, hčerka pevca Erosa Ramazzottija in voditeljice Michelle Hunziker, je za Vanity Fair razkrila, da so bili mediji in tudi njeni sošolci do nje mnogokrat neizprosni.

Še zlasti so jo bolele primerjave z njeno lepo mamo Michelle. "Ko v najstniških letih na spletu vidiš fotografije, na katerih sta z mamo v kopalkah, na vrhu pa naslov 'Michelle 34 let, Aurora 14 let – mama z lahkoto premagala hčerko', te to lahko zelo zaboli,“ je povedala 18-letnica.

Odnos do nje se sicer počasi spreminja, pravi Aurora. "Sedaj mi ljudje pravijo, da imam neko posebno lepoto in prelepe oči, ki imajo obliko mandljev. Ko sem bila še otrok, pa so me klicali Kitajka in debeluška. Da ne omenjam pubertete … “

Dekle tudi v šoli niso pustili pri miru. Ker je imela težave s kožo, so jo ves čas zbadali. "Bilo je grozno,“ se spominja temnolaska, ki nekaj časa ni hotela zapustiti hiše, saj je imela občutek, da je grda.

Sedaj je Aurora zadovoljna s svojim videzom in življenjem. Dobila je prvo službo v šovbiznisu. Kot voditeljica sodeluje v italijanski različice šova XX Factor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.