Magazin > VIP
7995 ogledov

Takšnega čednega fanta ima Jerica Zupan

Jerica Zupan
Komentatorka šova Od težaka do junaka in radijska voditeljica na Radiu Antena, Jerica Zupan, je že pet let v zvezi s šest let mlajšim Timotejem.

"Moja ljubezen. Ne morem verjeti, da sva skupaj že 5 let, čas gre reees hitro. Ogromno sva doživela in preživela skupaj in še veliko zgodb bova napisala, tistih ta lepih. Ni vedno lepo, ampak s smehom se reši marsikaj. In veste kaj? Ni se težko smejati z modelom, ki ima take brke. Timo, moj čmrlj,“ je Jerica o svojem izbrancu zapisala na Facebooku, našemu portalu pa zaupala, da sta se spoznala na delovnem mestu. "Iskrica pa ni takoj preskočila. Ko je prišel na razgovor, je brezobzirno vstopil v prostor, kjer je pisalo, da je nezaposlenim vstop prepovedan. Takrat sem pomislila:' 'Kdo pa je ta bumbar?' Ko pa sem ga malo bolje spoznala, sem vedela, da je to to. Od takrat se dopolnjujeva, nihče niti ne opazi, da je šest let mlajši od mene,“ je za Žurnal24 povedala Jerica in še razkrila, s čim jo je Timotej očaral. "Je inteligenten, očaral pa me je s smislom za humor. Tudi težje situacije premagujeva z dobro voljo in to nama v zvezi zelo pomaga.“

Golobčkoma želimo še mnogo lepih trenutkov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.