Magazin > VIP
6483 ogledov

Takšnemu ugodju se predaja Danica Lovenjak

danica lovenjak
1/9
Dean Dubokovič
Vroča Danica Lovenjak ne skriva, da je prava hedonistka!
"Med prazniki se rada predajam ugodju v vseh oblikah," nam je zaupala svetlolasa lepotica Danica Lovenjak: "Pa naj gre za hrano, pijačo ali druženje. Če je priložnost, se rada zavrtim tudi po plesišču, da pokurim kakšen praznični kilogramček. Sicer bo to ena izmed mojih novoletnih zaobljub, da bom drugo leto bolj previdna kar se hrane tiče."
 
Ker je Danica širokega srca, rada poskrbi tudi za ugodje svojih prijateljev. Tako je v predprazničnih dneh nekaj znanih kolegov, med katerimi so bili voditeljica Ula Furlan, repar 6Pack Čukur z ženo Niko in igralec Uroš Smolej, povabila v svojo najljubšo ljubljansko restavracijo Gostilna na Gradu, kjer vsako nedeljo ob živi glasbi chef Damjan Fink streže pojedino kot bi jo skuhale naše babice. Naj se vam sline pocedijo ob fotogaleriji.
Komentarjev 4
  • Avatar Zala
    Zala 21:25 25.december 2017.

    Gospodiča Danica, ob primerno visokih tarifah se še lahko predajate užitkom. Mladost bo hitro, še prehitro minila. S čim se boste potem prežvljala? Dokler je še čas, ujemite starega bogatega hropca, da vas bo živel. A, postaranih bab tudi oni ...prikaži več ne marajo. Le urno. Eden je v Bosni in vas bo trenutno še vesel. Pa še malat zna.

  • Papaja Popi 20:05 25.december 2017.

    Hedonist je človek, ki mu diši samo denar, ni važen način, kako je pridobljen niti škodovanje, prizadetost drugih ljudi ... zaradi LASTNEGA UŽIVANJA!

  • perhan63 09:47 25.december 2017.

    praznično tono..ne kilogramček