Magazin > VIP
3853 ogledov

Takšno glasbo ustvarja sin Fredija Milerja

strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Glasba mu je bila položena v zibko.

Sandi Miler, sin pevca Fredija Milerja, je samozavestno zaplaval v glasbene vode. Sandi si je kot DJ in glasbeni producent nadel ime Artes, s katerim se tudi predstavlja na YouTubu in na radijskih postajah.

 | Avtor: strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik strokovnjakinja za psihološko zdravljenje motenj spanja dr. Vita Štukovnik
Sandi je za naš medij povedal, da si je želel ustvarjati glasbe za naše glasbenike, a so ga vsi zavrnili, češ da delajo na svojih projektih ali pa so za sodelovanje želeli mastne denarce. S kom je želel sodelovati oziroma, koga je kontaktiral, ni želel komentirati. Je pa povedal, da je stopil v stik s kalifornijskim podjetjem, ki priskrbi kvalitetne vokaliste, ki si jih potem sam izbereš za določeno pesem. Tako je Sandi oziroma Artes objavil že pet pesmi, a kot sam pravi, jih za enkrat še ni slišal na naših radijskih valovih.

"Pesmi sem poslal na vse radie, a jih za enkrat še nikjer nisem slišal. Saj veste, kako je. Tudi mediji morajo pokazati določeno mero zanimanja, da se začne potem tvoja glasba vrteti," je povedal za Žurnal24.

Brez očeta ne bi šlo

Sandi pravi, da mu v veliki meri pomaga tudi oče, saj sam dela 'bolj po posluhu', oče pa ima več znanja in izkušenj: "Ko naredim pesem, jo vedno pošljem očetu, da vidi, če je vse v redu, če je kaj za popraviti."

Tudi Fredi je za naš medij povedal, da je na sina izjemno ponosen in da si šteje v čast, da je prav zaradi njega začel ustvarjati glasbo. "Vedno je bil z mano v studiu, hodil z menoj na nastope. Pokazal sem mu, kako se v programu ureja glasbo in tako," je povedal Fredi. In kako je Frediju všeč sinova glasba? "Veste, kako je. Mi starejši smo bolj za turbofolk in disko glasbo, mlajši pa imajo danes bolj zahteven okus. Izjemno sem ponosen nanj, ni pa to glasba, ki bi bila zame."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.