Magazin > VIP
32 ogledov

Talenti in zgube s talentom

Navdušujejo tako izjemno dobri kot izjemno slabi, tistih vmes televizija ne pren Žurnal24 main
Slovenija ima nekaj talenta. In prav toliko tarč posmeha, če sodimo po avdicijah za šov.

Avdicije. Pa smo jih dočakali, slovenske zvezde prihodnosti. Oziroma so jih tisti, ki so za konec tedna in (bodo) danes ob 22. uri presedeli eno od šestih več kot tri ure trajajočih predstav v ljubljanski Drami, ki jih bodo na Pop TV predelali v avdicijske oddaje Slovenija ima talent. Lani so med prijavljenimi kraljevali pevci, tokrat pa je bil nabor še pestrejši. Oder so med drugim zasedli raperji/delavski protestniki, kritična pesnica, plesalka flamenka in nostalgični imitatorsko-pevsko-sintesajzerski duo. "Prijavil sem se, ker so letos bolj spodbujali različne veščine," je povedal balanser Sandi.

Glasbenica Lucienne Lon%C4%8Dina | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
Gledalci oddelali svoje
"Glejte, da boste vzpostavili stik z občinstvom. V prejšnji predstavi je bilo naspidirano in ne pozabite, da ima velik vpliv na odločitev žirije." Tako so v zaodrju nedeljske predstave pripravljali nastopajoče, ki so napotek sprva sprejeli dokaj nejeverno. Vendar je vsaj na začetku kazalo, da je bilo gledalcem nemara podtaknjenega še kaj drugega kot spid, saj so navdušeno spremljali dogajanje in ga tudi glasno komentirali. Zasluge seveda ne gredo drogam, ampak ogrevalcema, ki sta svoje delo opravila res dobro. "Če vam je kdo všeč ali mislite, da je zanič, to povejte takoj, ne čakajte na konec nastopa," sta večkrat ponovila. In gledalci so si seveda dali duška, tako z izžvižgavanjem kot stoječimi ovacijami. A je proti koncu učinek popustil, tako da nekaterih v vročini dvorane ni zadržala niti obljuba televizorja, ki so ga na koncu podarili enemu izmed preostalih gledalcev.

Prišli so tudi zaradi talentiranih zgub
Brez spodletelih nastopov bi bilo dolgčas, je rade volje priznalo občinstvo – velik del jih je prišel prav zaradi njih. Najhuje je bilo, če nastopajoči ni dobil nobenega odziva, še tako slab nastop pa je rešil energičen, humoren odnos tistega na odru. Občinstvo predvsem ni preneslo niti misli na to, da bi jih kdo dolgočasil. Glede na količino obeh – tako talentiranih kot zgub – se šovu obeta še ena uspešna sezona.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.