Magazin > VIP
53 ogledov

"Talenti so sramotilni steber"

(Foto: Pro Plus) Žurnal24 main
Kar nekaj talentov ni preživelo prve oddaje druge sezone šova Slovenija ima talent. Med njimi je tudi Andrej Gracar, ki je imel čez žirijo povedati nekaj krepkih.

Andrej Gracar je žiriji šova Slovenija ima talent predstavil idejo, s katero se ukvarja leto in pol. Gre za to, da s klikanjem po spletnih oglasnih pasicah služiš denar. To nam je poskušal tudi razložiti. "Na določenem linku se posameznik registrira, važno je le, da je polnoleten. Dobiš geslo, se logiraš v sistem in na teh linkih imamo štiri bannerje na dan. Te bannerje poklikamo in vsak banner prinaša nekaj centov. Nekateri en cent, nekateri malo več."

 

Vsi, ki vas zanima Andrejeva ideja, ga lahko kontaktirate prek Facebooka, kjer ga najdete pod imenom Andro Gracar.

46-letni Andrej pravi, da s tem zasluži do 150 dolarjev na mesec. "Zadostuje mi za položnice in gorivo."

Ideja, za katero Andrej trdi, da je iz zavoda za zaposlovanje rešila nekaj ljudi, v oddaji ni bila dobro sprejeta. "Vedel sem, da me bodo spljuvali. Ampak jaz se s temi bedaki in idioti ne bom pregovarjal. Slovenija ima talent je šov in sramotilni steber. Že na začetku sem jim povedal, da ne bom pel, plesal ali delal akrobacij, pa sem izpadel kot kreten," je povedal in dodal, da se je na šov prijavil zato, da bi svojo idejo razširil v svet. Ima jih še več, a jih bo razkril šele, ko bodo dodelane.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.