Magazin > VIP
57 ogledov

Tamara: "Erik je ljubezen mojega življenja"

tamara Voyo
Tamara ni osvojila glavne nagrade, je pa v šovu Big Brother menda spoznala ljubezen svojega življenja.

Že pogrešate hišo Big Brother?
Zelo, zelo sem razočarana, da sem zunaj. Hudo mi je, saj sem si želela ostati, predvsem zaradi Erika.

Vas je odločitev gledalcev presenetila? Zakaj mislite, da so se odločili izločiti vas in ne Daliborja?
Oba z Erikom sva zadnje dni čutila, da se bo nekaj spremenilo, čeprav sva upala, da bova oba ostala. Ne vem, kaj se je zgodilo, še vedno sem v šoku. Nimam besed in sem zelo razočarana.

So vam to namignili duhovi, s katerimi se menda pogovarjate?
Pogovarjam se samo z dedkom, ne z duhovi, kot je bilo to napačno predstavljeno. On je tisti, ki meni govori stvari. Ko sem bila v sedemletni vezi, mi je rekel, naj se umaknem iz te veze, češ da to ni fant zame in da me v življenju čakajo lepše stvari.

Je romanca z Erikom pristna?
To je bilo pristno, resnično in tako bo ostalo tudi, ko pride ven. 

Kaj pa ljubezen, ki ste jo omenjali pred vstopom v šov?
Tisto ni bil moj fant, bil je moja simpatija. Nisem bila zaljubljena, ker zaljubljena sem sedaj. Morda me je pri tem fantu privlačila nedosegljivost, saj je imel punco, pa tudi govoril mi je neke stvari. Žal mi je, za vse stvari, ki sem jih rekla o njem, saj sem sedaj ob Eriku spoznala nekaj najlepšega, kar se ti lahko zgodi. 

Je ta fant zaradi vas res pustil dekle, s katero je bil v zvezi pet let?
Z njo ni bil pet let, res pa je, da je govoril, da jo bo pustil, ko pa sem odhajala, je rekel, da je ne bo pustil. Po mojih informacijah danes sicer nista več skupaj.

Je Erik ljubezen vašega življenja?
Tako je. Mislim, da je za vse to poskrbela usoda.

Kako komentirate to, da je bil Erik sprva zagledan v Mašo?
On je govoril, da mu je Maša bolj kot mlajša sestra, spoznal pa je tudi njen karakter in videl, da mu njeno obnašanje ne odgovarja. Sicer pa sva oba kasneje odkrila, kaj čutiva drug do drugega. Erik mi je rekel, da se ob meni počuti popolnega in da se ima z menoj zelo lepo. 

Mislite, da bosta to nadaljevala zunaj?
Da. Njegove zadnje besede so bile: "Čakaj me."

Sta šla v šovu do konca?
Ne, do konca nisva šla, sva pa imela nekaj takšni stvari, ki jih počnejo vsi, ki se imajo radi.

Kaj ste takrat obrisali v brisačko?
Ne spomnim se dobro, verjetno je bilo povezano s tem igranjem in tako dalje (smeh).

Kaj pa Erikova famozna izjava "pridi v pozicijo, da se priklopim"?
To se je neprestano šalil in temu sva se posmehovala. Pogosto ima take izjave, da te nasmeji, ni pa imelo to nič s seksom. 

Kako komentirate ostale pare v šovu. So pristni?
O tem nimam pravice govoriti. Moje mnenje in pa tudi Erikovo je, da je najina veza pristna in da sva zaljubljena, medtem ko Marko zagotovo ne bo ostal z Mirelo, ko pride ven. Že zdaj se opazi, da bi rad imel svoj mir, pa ga ne more imeti. Tudi zanjo mislim, da ga ne ljubi. Ravno tako ne bo uspelo Jasminu in Almi. Jasmin se namreč ne vidi z njo, povedal ji je, da je zunaj neko dekle, ki jo ima zelo rad in da ne ve, na kakšen način naj Almi to še razloži. Mislim, da med njima ni takšne ljubezni, kot je med nama z Erikom. 

Na začetku ste povedali, da kamorkoli greste, vas imajo ljudje radi, a v hiši se to ni izkazalo za resnico. Imeli ste kar nekaj sporov z Mirelo, Daliborjem, Mašo, Alenom ...
Mirelo imam še vedno rada, v hiši mi je prinesla veliko pozitivne energije. Maša je v redu punca, razgledana in zelo pametna za svoja leta, a imava povsem drugačen značaj. Za Almo nimam komentarja, njeno obnašanje mi je čisto mimo. Zunaj so se obešali samo na moje obnašanje, niso pa prikazali, kaj vse mi je govorila ona. Mislim, da je v šovu veliko hinavcev. Čeprav so mi nekateri govorili, kako v redu sem in pametna, mi to mnenje ni veliko pomenilo, saj imam zunaj ljudi, ki me imajo radi in ki vedo, kakšna punca sem. Tudi Erik me je v tem kratkem času zelo dobro spoznal, ve, kakšna oseba sem in zato se je tudi tako trudil okoli mene. To so njegove besede.

Tudi vam so v šovu pogosto očitali zahrbtnost.
Vem, vendar se s tem ne obremenjujem, ker vem, da nisem hinavila in bila dvolična. Sem točno taka, kot sem zunaj. Povem, kar mislim, vendar to marsikomu ne paše. 

Za koga navijate, kdo bo po vašem mnenju zmagovalec?
Seveda za Erika, mislim pa, da ima veliko možnosti Mirela. Notri igra neko igro in točno ve, kaj ljudje gledajo. Stalno koketira s kamerami in ima v glavi, da jo snemajo, medtem ko se jaz s tem, kaj bodo zunaj rekli in kako bo nekdo reagiral na moje besede, nisem obremenjevala. Hiša Big Brother mi je bila kot dom, kjer sem se povsem sprostila, medtem ko Mirela točno ve, kaj govori in se obremenjuje, kako bo kaj prikazano. Meni osebno pa ni žal za eno izrečeno besedo in dejanje, ki sem ga storila z Erikom, ker mi je res polepšalo življenje.

Kako gledate na Jadrankino ljubezensko izpoved Filipu?
Jadranka je carica in velika legenda. Ne vem, če sem se v življenju komu toliko nasmejala kot njej. Faca je. Mislim pa, da ni zaljubljena, da ji je Filip le zelo všeč. Verjetno ponavadi dobi kar hoče, tokrat pa ni šlo, čeprav mi je še v soboto dejala, da bo ubrala drugo taktiko in ga osvojila. Zelo pogrešam njen smeh in videla sem, da tudi ona mene. 

Kako pa je izgledalo to, da sta se vidva ponoči predajala strastem, Jadranka pa je zraven spala. Vaju to ni motilo?
Jadranka je takrat tako smrčala, da niti ni bilo neke akcije (smeh). Pa tudi odločila sva se, da se tisti večer malo zadrživa, glede na to, da je spala pri nama. Sva hitro končala in se le malo ljubčkala.

Kakšni so načrti za prihodnost?
Nisem se še čisto navadila in neprestano iščem mikrofon (smeh). Poiskala si bom novo službo, saj se v prejšnjo ne želim vrniti, kaj več pa bom načrtovala, ko ven pride Erik. Neke stvari sva se tudi pogovarjala, zaradi katerih se bo obema spremenilo življenje. In na podlagi teh stvari se bova odločala naprej. Zagotovo si bova privoščila tudi skupen dopust, kar že komaj čakam. 

Tako Alen kot Adnan sta med vrsticami namignila, da naj bi vam v šovu nekatere stvari sugerirali, to drži?
Mislim, da je to samo njuno mnenje. Meni nikoli ni bilo rečeno, kaj smem in česa ne. To kar se je dogajalo v šovu, sem bila jaz in to so bile moje besede in ne besede koga drugega. Kar se pa tiče Erika, čustev ne moreš zaigrati, to pride samo od sebe. In tudi, če bi želel igrati, ne moreš dolgo igrati. Tudi ko sva se skregala, je vedno jokal in se opravičil, tega človek ne more igrati. Lahko je soditi, če nisi notri, ne pa moraš razumeti, saj je čisto drugače kot v zunanjem svetu. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.