Magazin > VIP
22 ogledov

Tammy napadla nekdanjo ženo

Žurnal24 main
Igralka Tammy Lynn Michaels se je spravila nad svojo nekdanjo ženo Melisso Etheridge, ki zatrjuje, da sta se razšli sporazumno.

Michaelsova je na svojem blogu napadla nekdanjo soprogo in glasbenico Melisso Etheridge, s katero se je razšla aprila, saj naj bi slednja medijem razlagala, da je bila odločitev o ločitvi obojestranska.

"Hvala, ker si novinarju povedala, da me ne boš cenzurirala na mojem lastnem blogu. Draga, nikamor ne bom šla in obe to dobro veva. Medijem nehaj nakladati o tem, da sva se razšli sporazumno," je zapisala Tammy. "Rajši poslušam deset tisoč obožavalcev, ki kričijo moje ime, kot svojo nekdanjo ženo, ki naokoli razlaga moje zasebne težave. Umaknila si se od družine, da bi lahko brenkala na svojo kitaro," je še dodala užaljena igralka, ki je dodala, da še vedno ljubi Melisso.

"Trudim se, da bi nehala. Sanjala sem, da sva se sprli in ločili. Potem sem se zbudila in dojela, da se je to tudi v resnici zgodilo," je zaključila igralka.
Melissa in Tammy sta si večno zvestobo obljubili leta 2003 na zasebni ceremoniji, tri leta pozneje pa sta dobili dvojčka, fantka Millerja Stevena in deklico Johnnie Rose.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.