Magazin > VIP
47 ogledov

Tanja hčerinega projekta ni finančno podprla

teden mode Zala Ribič Đurić Sašo Radej
Hči Branka Đuriča in Tanje Ribič je posnela svojo prvo skladbo. Starša je pri tem projektu finančno nista podprla.

Igralka Tanja Ribič priznava, da ima hčerka Zala lep glas, a na njen najnovejši projekt vseeno gleda z distanco. "Ne siliva jo v to smer, če bo želja velika, bo že sama izplavala na površje. Stojiva ji ob strani in ji ščitiva hrbet, posebno spodbujala pa je ne bova, saj ne favorizirava nobenega poklica, tudi najinega ne, in je ne želiva usmerjati. To se mi zdi še prezgodaj. Če je njena želja dovolj velika, bo že sama prehodila to pot," je prepričana Ribičeva, ki hčerke tokrat ni finančno podprla:

"Sama je izrazila željo, da bo to čisto njen projekt. Za zdaj gre za skladbo, za katero besedilo napisala sama, Đuro pa melodijo. Skladba že dolgo obstaja, delavni naslov je Šele zdaj vem. Sicer pa je to le ena veja, ki jo zanima. Punca je mlada, šestnajst let, zato ne morem vsega še tako resno jemati. Me pa veseli, da je borka in da stvari, ki si jih zada, izpelje. Nikakor ne želim biti ambiciozna mati, ki hčerki plača studio, da gre snemati skladbe. To se mi zdi v njenih letih malo neumno, pa tudi sicer ima dovolj drugega dela, kot so treningi, šola in ostale dejavnosti."

Srce se bori z razumom

Tanja še dodaja, da hčerki sicer ne brani ničesar, jo pa opozarja na pasti, ki jih prinaša medijska izpostavljenost: "Vsak poklic ima pasti, naš pa se posebej, saj imamo v Sloveniji tako zelo radi uravnilovko in te včasih, če želiš biti nekaj posebnega ali kaj več narediti, hitro potegnejo nazaj dol. Morda je Slovenija v tem smislu malo nehvaležna. Je pa lepo živeti tukaj in kot mama bi jo rada imela ob sebi. Okoli otrok se srce neprestano bori z razumom."

Komentarjev 4
  • Oseba_ 14:35 18.april 2013.

    veliko Slovenk spi z lepimi južnjaki in prav je tako

  • bla_blabla 13:38 16.april 2013.

    pol pa ne glej ce te moti.....se boljse idi ji za stilista, ziher te bo z veseljem poslusala in prenasala, ko jo bos obleko kot nuno :D

  • razumnik 13:09 16.april 2013.

    čist je po Džurotu, prava bosanka!