Magazin > VIP
200 ogledov

Tanja Postružnik Koren: "Zame je to zmaga“

Tanja Postružnik Koren Pro Plus
Voditeljica najbolj romantične oddaje pri nas, Ljubezni po domače, nad novimi kandidati navdušena.

POP TV je bil z gledanostjo prve sezone šova Ljubezen po domače, v kateri so podeželski fantje iskali družico, tako zadovoljen, da so takoj napovedali drugo sezono. Nove fante in tokrat celo eno dekle so že predstavili.

Voditeljico oddaje, Tanjo Potružnik Koren, smo povprašali, kako bi opisala razliko med lanskimi in letošnjimi kandidati. "Vsak kandidat je po svoje zanimiv. Spet smo odkrili nekaj novega. Sicer med kandidati ni razlike, gre le za drugačne, navdihujoče ljudi, ki so polni zanimanj. Srečala sem ji le enkrat. Vsi so me enako močno navdušili kot lani na prvem srečanju prvi kandidati. Ko se prvič z nekom snideš, gre za vzhičeno pričakovanje - kaj bo, kako bo predstavil kmetijo, kaj vse bo pokazal …"

Da se Tanja s kandidati odlično razume, je bilo mogoče opaziti že v prvi oddaji. Bodoči ženini ji zaupajo in se znajo z njo tudi pošaliti. "Zabavni so. Pogovarjamo se o vsem mogočem, tudi  o naših družinah. Zelo lepo se imamo in delamo šov,“

Prva sezona Ljubezni po domače je bila zelo uspešna. Eden od predstavljenih moških, Miro, je namreč našel svjo sorodno dušo, s katero bo celo stopil pred oltar. Tanja je zato s šovom upravičeno več kot zadovoljna, a tudi zato, ker se kandidati med seboj še vedno dobro razumejo in tudi družijo. "Vrhunsko. Med seboj so se spoprijateljili. Nazadnje so imeli piknik pri Tomažu, zdaj bo celo poroka. Ko sem gledala ostale resničnostne šove, se mi je vedno zdelo, da gre za šov zaradi šova. Tukaj pa so se ljudje našli. Med njimi so se spletle zares pristne vezi. Srečujejo, se kličejo se ... Zame je to zmaga. Meni je super, da sem bila lahko del tega,“ pravi Tanja, na katero fantje tudi po šovu niso pozabili, kar svetlolasko zelo veseli. "Kdaj pa kdaj dobiš kakšno sporočilo, da ima nekdo borovnice in če pridem malo naokoli.“

Očitno novih dobrih prijateljev niso našli le kandidati ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.