Magazin > VIP
5141 ogledov

Tanja Ribič in Branko Đurić-Đuro: V zakonu ni kriz, so le vzponi in padci

Tanja Ribič in Branko Đurić-Đuro instagram
Pred kratkim sta Tanja in Branko blestela na prav posebnem dogodku v Sarajevu.

V Sarajevo sta se tokrat Tanja Ribič in Branko Đurić-Đuro odpravila na prav posebej njima ljub dogodek, saj sta se namreč udeležila poroke sina Đurovega najboljšega prijatelja Nedima Babovića.

Nedo, kot mu rečejo prijatelji, je pred oltar pospremil sina Adija, ob tem pa seveda ni izostala glasna zabava z več kot dvesto povabljenimi. Za pestro glasbeno dogajanje na poročnem slavju je poskrbela legendarna skupina Bombaj Štampa, kjer igrata tudi oče ženina Nedo in Branko Đurić-Đuro. A kot nam je povedala Tanja Ribič, je za prav posebno presenečenje poskrbel kar ženin sam. "Ženin je v nekem trenutku prišel na oder, prijel za kitaro in se pridružil očetu. Vsi smo bili presenečeni, saj niti Nedo ni vedel, da Adi zna odigrati njihove pesmi. Kasneje se jim je na odru pridružil še Đuro, jaz sem se jim pa pridružila kot back vokalistka." Zabava je trajala celo noč, skupina Bombaj Štampa pa je poskrbela za vse okuse, saj so odigrali resnično širok repertoar. "Poskrbeli so za vse, tako po letnicah kot po žanrih," nam na koncu pove še Tanja.

In kaj je njun recept za srečen zakon?

"Vse je bolj v božjih rokah in pod tem dežnikom ljubezni si voden, da zoriš in rasteš, da znaš sprejeti celostnost človeka in se ga ne trudiš spreminjati, temveč delaš predvsem na sebi. Ker je pod tem dežnikom ljubezni to vse skupaj en lep duhovni razvoj. V zakonu ni kriz, so le vzponi in padci, a to so takšne sladke muke."
 

Komentarjev 2
  • Pišmevuh 08:56 27.september 2022.

    Prepotenten pezde, pa ženska, ki je bila bolj obdarjena vizuelno kot intelektualno.

  • miha.z 07:22 27.september 2022.

    Za kozlat...