Magazin > VIP
249 ogledov

Tanja Ribič zaigrala ob Ericu Robertsu

Tanja Ribič Boštjan Tacol
Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro sta pred kratkim dobila ponudbo, na katero sta se z veseljem odzvala.

Tanja Ribič in Branko Đurić - Đuro sta bila pred kratkim na delovnem oddihu na Siciliji, kjer sta snemala film Leaves of the Tree, katerega režiser je Ante Novaković. Slovenska igralca sta bila tako del še ene zvezdniške zasedbe, saj v filmu med drugim nastopajo tudi Eric Roberts, Sean Young in Armand Assante.

"Ponudbe prihajajo veš čas. Ta nama je bila mikavna, ker sva bila povabljena oba, ker je ekipa krasna in ker je Sicilija blizu ter sta bili punčki tako le nekaj dni brez naju," je povedala Ribičeva, o  Robertsu pa dodala: "Skupnega prizora nisva imela, smo se pa veliko družili. Je zelo poseben in navezan na svojo ženo. Je zelo družinski, nežen, čisto drugačen, kot si ga predstavljamo."

Za igralko pa to ni bilo edino potovanje letos, saj se je ravno vrnila iz Dubaja, kjer sta z Đurom obiskala festival neodvisnih filmov.

Komentarjev 4
  • bfilipe 15:44 09.marec 2014.

    ..a tva dripca spet rabita neko novo ime, da bi se malo pošlepala in si dvignila rejting..mater sta debilna..bljak..

  • antitrust 15:01 09.marec 2014.

    Pravilno: Eric Roberts zaigral ob Tanji Ribič. Oskar za igralske dosežke naše najboljše igralke že na obzorju. Hollywood navdušen. :) hahaha

  • kapibara 14:51 09.marec 2014.

    ..skupnega prizora zares nisva imela, smo se pa veliko družili..?? Jaz ko jo srečam v kafiču, tudi pravim, da sem se z njo popivala in pa : ko jo srečam v istem morskem mestu pravim da sem z njo dopustkoval, ...prikaži več jo pa nisem ukjčkoval.. :-)