Magazin > VIP
68 ogledov

Tanja Žagar intenzivno išče fanta

Tanja Žagar Mediaspeed.net
Priljubljena pevka Tanja Žagar je še vedno samska, a ne sedi križem rok. Tudi sama je na preži in išče gospoda popolnega.

Tanja Žagar bo ravno danes dopolnila 30 let, česar se zelo veseli. Dodatna leta in dejstvo, da je še vedno samska, pa ji ne pridejo do živega, saj uživa v samskem življenju, hkrati pa vztrajno išče izbranca. "Dobra novica je, da hodim po svetu s široko odprtimi očmi, nisem takšna, da bi samo čakala. Delam na tem, iščem," nam je zaupala v smehu in razložila, da redno hodi na zmenke, rada pa se tudi spogleduje. "Seveda, saj se človek spogleduje celo življenje, to je nekaj lepega, to ima svoj čar."

Simpatična pevka meni, da sta najboljša pogoja za ljubezen pogovor in spoznavanje, kar lahko najdeš tudi v prijatelju. "Imam veliko prijateljev in znancev, ki so zelo simpatični in čudoviti ljudje, a za zdaj še z nobenim ni kliknilo. Ampak mislim, da se bo v bližnji prihodnosti tudi to zgodilo. Zdaj, ko bom stara 30, čutim, da prihaja," nam je namignila in na vprašanje, ali ji je kakšen že padel v oči, odgovorila: "No, mi je tudi že kakšen padel v oči, ampak počasi se daleč pride (smeh). Nič ne gre na silo, ljubezen se zgodi. Zadene te takrat, ko najmanj pričakuješ."

Tanja pa ničesar slabega ne vidi niti v seksu na prvem zmenku. "Mogoče se mi tudi to kdaj zgodi, nikoli se ne ve, treba je uživati v življenju," je pojasnila brezskrbno, za konec pa še hudomušno dodala: "Če te kdo tako privlači, da si ga tako želiš, potem 'navali' (smeh)."

Komentarjev 3
  • Bozidar.Frelih 23:57 01.julij 2012.

    Pri ženski je bolj važno da ne sedi križem nog .... :-)

  • zic 21:54 01.julij 2012.

    ko bo se zavedla, da preveč govori in da tega fantje ne maramo ga bo pa mogoče dobila!?

  • Romana Martinčič 20:33 01.julij 2012.

    :) BRAVO