Magazin > VIP
374 ogledov

Tanja Žagar najraje odvrže vse krpice

Tanja Žagar
1/5
Osebni arhiv
Naj vam te vroče dni popestri še bolj vroča Tanja Žagar.

"Na plaži sem najraje brez kopalk, to mi je zelo všeč. Vendar za takšne stvari najdem posebno romantične in skrite kotičke. Tistemu paparacu, ki bi me našel v tem kotičku, bi pa podelila nagrado. Tudi na slovenski obali uživam gola. Čeprav je Slovenija majhna, ima takšne skrite kotičke, in jaz jih poznam (smeh)," nas je podražila simpatična pevka Tanja Žagar, ki klub napornemu urniku najde čas za pobeg na obalo:

"Jaz najdem čas za vse, je pa res, da vse poletne avanture prilagajam nastopom, ki jih je v teh poletnih mesecih res ogromno. Res pa je tudi, da enotedenskih ali štirinajstdnevnih počitnic v kosu nisem imela, odkar pojem."

Spontano poletje

Letošnje poletje bo za pevko, ki je pred kratkim praznovala trideseti rojstni dan, zelo spontano in pestro. "Po navadi nič ne planiram vnaprej, vse je zelo spontano. Rada skočim na morje, predvsem na slovensko obalo, ker je blizu in sem zvečer lahko že nazaj. Povzpela se bom tudi na kakšen hrib, saj zelo rada hodim. Veliko bom rolala, odpravila se bom na izlet z vlakom, da malo obudim spomine na otroške dni, obiskala pa bom tudi kakšnega izmed zabaviščnih parkov. Za trideseti rojstni dan sem dobila gorsko kolo, tako da bom z avgustom postala prava kolesarka," je svoje poletne načrte razkrila Tanja.

"Sladkarijam se ne morem upreti"

Tanja pa je s seksi fotografijami, posnetimi med izletom na slovensko obalo, dokazala, da se za seksi oblekicami skriva še bolj vroče telo, za katerega pevka pridno skrbi: "Skoraj vsak večer redno telovadim. Imam nekaj rekreativnih vaj, ki so mi všeč, to so vaje za trebuh, počepi, dvigi na palici in vaje z elastiko, sicer pa s telovadbo ne pretiravam, saj se mi zdi, da je treba vse početi zmerno. Pretiravam le s sladkarijami (tortami, sadnimi kupami ...), temu se pač ne morem upreti (smeh)."

Komentarjev 5
  • mkmorfius 21:47 24.november 2012.

    o Tanja, o tebi se mi sanja.... nocoj.... in rad bi bil s teboj.... da opraviva kot na animal channelu... ;)

  • Žurnalček 20:42 02.avgust 2012.

    Naredi in pokaži , saj itak niso njene !

  • 1111 15:31 02.avgust 2012.

    ...mičkeno nasproti Kopra je to...