Magazin > VIP
104 ogledov

Tanja Žagar: "Vem, kdo mi je to zakuhal"

Tanja Žagar
1/3
Bralka
Tanja Žagar o napaki na plakatih, ki napovedujejo njen koncert v Hali Tivoli.

Priljubljena pevka Tanja Žagar bo imela 13. novembra koncert v Hali Tivoli. Oglasni plakati za dogodek, ki že visijo po Ljubljani, pa so dvignili kar nekaj prahu, saj je na njih napaka. Namesto Tanja Žagar namreč piše Tanja Žabar. Gre za tiskarskega škrata ali šalo? Tanja verjame, da so jo namenoma naslovili narobe. "Sporočam, da nisem poročena. (smeh). Stavim, da vem, kdo mi je to naredil oziroma zakuhal. Ko sem začela s solo kariero in sva se z mojim producentom in menedžerjem Mikijem Šaracem pogovarjala o koncertih, je beseda nanesla tudi na nastop v Hali Tivoli. Spomnim se, da sem mu takrat rekla, da sem lahko tudi Žabar, če bom kdaj pela v tej hali,“ je za Žurnal24 povedala Tanja in dodala, da se je Šarac le nasmihal, ko ga je vprašala, kdo je krivec za napako.

"Srečo imajo, da razumem šalo, sicer bi lahko bilo hudo. Do 13. novembra je še dolgo, tako da imam dovolj časa, da udarim nazaj. Pripravila jim bom nekaj, kar nikoli ne bodo pozabili, tako kot jaz nikoli ne bom pozabila teh plakatov. Ljudje mi že ves dan na telefon in Facebook pošiljajo fotografije napake. Maščevanje bo zelo sladko,“ je še dodala Tanja.

Po komentar smo se obrnili tudi na Šaraca, ki pravi, da so oglase pripravili oblikovalci in da še vedno ugotavljajo, kaj se je zgodilo.

Komentarjev 7
  • kapibara 00:01 19.september 2015.

    Imaš prav... sigurno sluzaste..

  • Ferluci 13:35 18.september 2015.

    Navsezadnje je to OK in bodi zadovoljna, da ni pekla palačink za tvojo hčerko. Vprašanje, kakšne bi te palačinke.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 12:24 18.september 2015.

    Tanja Žagar: "Vem, kdo mi je to zakuhal"To je zakuhal odličen mojster marketinga :)