Magazin > VIP
1300 ogledov

Tanja že leta zvesta istemu moškemu

tanja žagar, miki šarac Mediaspeed.net
Zelo uspešen tandem. Za Tanjo Žagar že od samega začetka njene kariere skrbi menedžer Miki Šarac. "Mislim, da sem edina izvajalka v Sloveniji, ki od začetka toliko let dela z isto ekipo," pravi lepotica.

Tanja Žagar je letos prejela že drugi viktor popularnosti, s čimer se lahko pohvalijo le redki. V intervjuju za STOP je povedala, da ji izraz popularnost sicer ni najbolj pri srcu. "Jaz imam raje izraz priljubljenost, ker to pomeni, da te imajo ljudje radi in jim nekaj pomeniš," je povedala in razkrila tudi recept svojega uspeha: "Ker dobro delam, ker se ves čas trudim, ker se bom enako trudila, če bo pod odrom pet ljudi, pet tisoč ali 50 tisoč, ker vztrajam na svoji poti in ker so ljudje v vseh teh letih ugotovili, da to, kar počnem, počnem pristno, iskreno in da, kar je najpomembnejše, vem, kaj bi rada.“

33-letna lepotička, ki je že 19 let v šovbiznisu, je tudi poudarila, da se uspeh ne zgodi čez noč. "Za to, da te ljudje sprejmejo in so ti tako zvesti, kot so meni moji poslušalci, pa potrebuješ čas. /.../ Razlog za to pa so zagotovo vsi moji živi nastopi. Jaz sem lahko vsak teden na petih naslovnicah, pa to še nič ne pomeni, če nisi na terenu, med ljudmi, na nastopih, da te imajo priložnost videti in slišati v živo.“

Ob Tanji je že od vsega začetka njen menedžer in producent Miki Šarac, ki velja za zelo zaščitniškega. "Saj je prav! On (Miki Šarac) se dogovarja za koncerte, nastope, intervjuje, jaz pa dobim seznam, uro, kraj, kje, kaj, zakaj … Samo tako lahko svoje delo opravljam tisočodstotno in profesionalno, če bi se ukvarjala še z vsemi drugimi stvarmi, ki jih je ogromno, bi svojo energijo in čas vlagala v nekaj drugega. Šarac je producent, menedžer, prav je, da je tudi zaščitniški, nas je pa od nekdaj poslušal in upošteval tudi naše mnenje. Že ko smo bile Foxy Teens. Mislim, da sem edina izvajalka v Sloveniji, ki od začetka toliko let dela z isto ekipo,“ je na vprašanje, pred čem jo brani, odgovorila priljubljena rdečelaska, ki je med zahvalnim govorom na letošnjih Viktorjih namignila, da je morda že nastopil čas za materinstvo. Njeni oboževalci verjetno upajo, da bo Tanja z otroki počakala še kakšno leto in jih še naprej razveseljevala s svojo glasbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.