Magazin > VIP
11 ogledov

Tanja že v šestem mesecu nosečnosti

Tanja Bivic mediaspeed
Simpatična voditeljica Tanja Bivic nam je potrdila, da z njenim Andrejem Plankarjem pričakujeta naraščaj.

"Pričakujeva naraščaj, rok imam decembra," nam je potrdila voditeljica oddaje Sobotno popoldne Tanja Bivic, ki ji je veselo novico uspelo obdržati zase in za svoje najbližje skoraj pol leta. "Nisem načrtno skrivala, le vprašal me ni nihče, saj se mi pred poletjem ni še nič poznalo. Za spol še ne veva, ker se malček na ultrazvoku vztrajno skriva. Za ime se pa še pogajava, saj ima vsak svoje ideje, vendar verjamem, da bova kmalu sklenila dogovor," nam je zaupala.

Tanja pravi, da priprave še niso v polnem teku, vendar zelo uživa v spremljanju malčkovega razvoja. "Kupila nisem še ničesar, trenutno se bolj posvečam literaturi. Knjige prebirava, da sva na tekočem, kaj se z otrokom dogaja, sedaj menda že zaznava zvoke, svetlobo in se odziva na glasbo. Prvi projekt bo otroška soba, ki jo bom opremila in prebelila sama, seveda bi mi prav prišla kakšna pomoč (smeh). Zaenkrat si tudi še nisem belila glave s tem, kakšna mama želim biti. Za začetek si predvsem želim zdravega otroka."

Zanimalo nas je tudi, za koliko časa se bo mlada mamica poslovila od televizijskih ekranov. "Tukaj še ni ničesar dorečenega, zato zelo težko odgovorim," dodaja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.