Magazin > VIP
9 ogledov

Tara Reid: Nisem popolna

Tara priznava, da ni popolna. Žurnal24 main
Tara Reid je priznala, da jo medijska kritika njenega telesa boli, vendar mora iti naprej. To svetuje vsem, ki se zavedajo, da nimajo popolnega telesa.
Tara Reid vsem, ki kritizirajo svoje telo, svetuje: Dovolj! Triintridesetletna igralka je po tem, ko so objavili neprivlačne fotografije njene postave, spregovorila o svojih večletnih travmah. Povedala je: "Že dolgo sem tarča krutih medijev. A kaj naj naredim? Pač moram iti naprej."

Zvezdnica sicer priznava, da je to težko, saj mora živeti z brazgotinami na trebuhu, ki ji jih je pustila liposukcija iz leta 2004 in operacija iz leta 2006. Zanje pravi, da so njene vojne rane.

Vendar pa Taro rešuje delo. Zadnje dni se ukvarja s produkcijo filma 7-10 Split in svojo linijo oblačil Mantra. Barve oblek izbira glede na svoje razpoloženje: "Rdeča je za ljubezen, zelena za srečo, bela za mir – vse je vsakodnevna mantra." Igralka, ki je v razmerju s svojim poslovnim partnerjem Julienom Jarmounom, je dodala: "To linijo sem oblikovala zato, da bi se ljudje dobro počutili v svoji koži."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.