Magazin > VIP
29 ogledov

Tara Reid po le nekajurni zaroki pred oltar

Tara Reid, Michael Lilleund Flynet
Tara Reid si bo prav gotovo dobro zapomnila tokratni dopust. Igralka se je namreč na počitnicah v Grčiji v enem dnevu zaročila in poročila.

Le nekaj ur zatem, ko se je plavolasa igralka na počitnicah v Grčiji zaročila z danskim poslovnežem Michaelom Lilleundom, sta zaljubljenca skočila v zakonski jarem. "Pravkar sem se zaročila!" je zapisala v soboto na Twitterju, nekaj ur kasneje pa je svoje sledilce obvestila, da z zaročencem vsekakor nista zapravljala časa z dolgo zaroko. "Ravno sem se poročila v Grčiji. Všeč mi je biti žena," je oznanila veselo novico.

Igralka iz Ameriške pite je svojega novopečenega moža spoznala novembra lani v Saint-Tropézu. Pred tem je bila lepotička zaročena z internetnim podjetnikom Michaelom Axtmannom, vendar je zaroko razdrla aprila lani. Petintridesetletna Tara je bila zaročena tudi s televizijskim voditeljem Carsonom Dalyjem, s katerim pa se je razšla junija leta 2001.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.