Magazin > VIP
22 ogledov

Tara Reid z medenih tednov v Big Brother

Tara Reid, Zack Kehayov Reševalni pas/Twitter
Tara Reid je po medenih tednih na Santoriniju za nekaj časa zapustila svojega soproga in se priključila ekipi britanskega Big Brotherja slavnih.

Poročena nista niti en teden, pa je Tara Reid že zapustila svojega novopečenega soproga, poslovneža Zacka Kehayova, in se za nekaj tednov pridružila še desetim drugim sostanovalcem v hiši britanskega Big Brotherja slavnih. Poleg 35-letne lepotičke so v hiši tudi nekdanja soproga Davida Hasselhoffa Pamela Bach, resničnostna zvezdnica Kerry Katona, starleta Amy Childs in drugi.

Igralka je ob prihodu v hišo izjavila, da se veseli, da si bo pridobila oboževalce v Veliki Britaniji. "Ljudje me poznajo predvsem po vlogi v Ameriški piti. Upam, da bom všeč britanski publiki," je povedala, ob tem pa zaskrbljeno dodala: "Vendar kaj bom brez Facebooka in Twitterja?" Tara je priznala, da ne pozna svojih sostanovalcev in ko je spoznala Kerry Katono, je zaradi britanskega naglasa sploh ni razumela. Prav tako ni znala pravilno izgovoriti njenega imena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.