Magazin > VIP
158 ogledov

Tašči nadela seksi oblačila

teden mode Iryna Osypenko Nemec Nelida Nemec Anže Petkovšek
Iryna Osypenko Nemec je na drugi dan tedna mode prišla v družbi svoje tašče, ki ji je pomagala izbrati modno kombinacijo.

Tašča uspešne manekenke Iryne Osypenko Nemec, Nelida Nemec, se je prepustila svoji snahi in ji dovolila, da zanjo izbere oblačila, s katerimi je prišla na teden mode.

"Da, skupaj sva odpirali moje omare (smeh) in Iryna je izbrskala tole obleko. Naredili sva drzno kombinacijo, ob kateri sem kot umetnostna zgodovinarka malo razmišljala, ali je temu lahko tako ali ne. In Iryna je suvereno rekla, da takšna barvna kombinacija gre skupaj, kajti vstopamo v pomlad, in to je tista prava kombinacija. Popolnoma ji zaupam, seveda," je povedala navdušena tašča.

Na vprašanje, ali ji dekolteji delajo težave, pa je odgovorila: "Moj mož je bil kipar in sem bila od mladosti vajena, da sem ponosna na vse to, s čimer me je narava obdarila. Mislim, da mi to ne dela težav. Iryna je odločila, da sem kljub svojim letom lahko takšna, in sem to sprejela."

Komentarjev 3
  • dragec 09:58 11.april 2013.

    UH - dobra tašča....doooobra

  • matura 09:40 11.april 2013.

    Potrebuje upokojenka malo reklame? Ni že malo passe za iskanje novega sponzorja? Pa k frizerju bo treba, v fitnes, lahko tudi do fabjana.A je kot zgodovinarka kaj raziskala preteklost ukrajinke?

  • kapibara 09:11 11.april 2013.

    Ma, ima tašča večjo rit in joške, kot ta mlada..pa še bolj fejst ( za mene-MILFFF ) je od une uvožene..