Magazin > VIP
76 ogledov

Tast mu je povedal svoje

George Clooney, Amal Alamuddin Profimedias
Poroko Georgea Clooneyja si bodo gostje med drugim zapomnili po posebnih darilih, slavni igralec pa tudi po prav posebnem tastovem sporočilu.

George Clooney se ni izneveril slovesu enega najbolj prijaznih ljudi v filmski industriji. Z nevesto sta poskrbela, da bodo poroko svatje ohranili v lepem spominu.
 
Vse svate so pričakala pozorna darila, ki so jim bili priloženi urnik dogajanja skozi celoten vikend, predlogi, kaj početi v Benetkah, in seveda navodila, povezana z velikim dnem. V hotelu Cipriani so za njihovo udobje skrbeli pozno v noč. V sobah so jih čakali ipodi, na katerih jih je čakal glasbeni izbor mladoporočencev. "Oba sva zelo vesela, da ste prišli. Prišli ste daleč, zato se bova potrudila, da bo dogajanje vredno poti. Hvala, ker ste tukaj. To nama pomeni vse na svetu,“ sta zapisala v pismu, namenjenemu svatom. Domov so svatje odšli bogatejši za uokvirjeno fotografijo para.
 
V soboto zvečer so vendarle dočakali trenutek, zaradi katerega so se zbrali v Benetkah. Nevesta in ženin sta si izmenjala zaobljube, ki sta jih napisala sama, pri čemer sta se držala za roke in si zaljubljeno zrla v oči. Sam obred je bil kratek, a čudovit. Po obredu so jim postregli z jastogom, rižoto, brancinom in govedino. Za romantično vzdušje je skrbel manjši godalni orkester.
 
Po obredu so si zbrani podajali mikrofon in paru čestitali ob priložnosti. Nevestin oče je to priložnost izkoristil za to, da je izrazil svoja pričakovanja. "Zdaj je čas za vnuke,“ je jasno dal vedeti, kaj pričakuje od mladoporočencev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.