Magazin > VIP
4733 ogledov

Taya Damjan sprejela nov izziv

jernej damjan, taya damjan Instagram
Z njim se je spopadla kot prava športnica, zato ji bo prav gotovo uspelo.

Taya Damjan se je tokrat znašla pred novim izzivom, saj ji je bilo zaupano delo koordinatorke oddaje POP IN na Pop TV. Novinarske izkušnje si je simpatična Taya sprva nabirala na Planet TV, kot voditeljica športa, zatem je zgovornost pet let bogatila na radiu Antena, kar ji je prišlo še kako prav za delo na televiziji, ko je ponovno stopila pred kamere in pripravljala športne vsebine v informativni oddaji Svet na kanalu A.

Zdaj ji je bilo zaupano delo koordinatorke oddaje Pop, česar se je še prav posebej razveselila. "Razlika med mojim sedanjim in prejšnjim delom je predvsem v tem, da nisem več pred kamero, prej sem delala kot novinarka, pripravljala sem prispevke, delala intervjuje s športniki, zato je bil urnik dela malce bolj razgiban. Zdaj je moja glavnina dela tudi iskanje in razporejanje vsebin, kar mi je zelo všeč, saj že od nekdaj tudi sama ustvarjam, predvsem video vsebine." In kaj ji pri delu predstavlja največji izziv? "Največji izziv je predvsem v tem, da tokrat delam z bistveno več ljudmi, ekipa je večja in zaradi tega je treba vse pravilno in pravočasno razporediti in uskladiti, da lahko delo poteka nemoteno in tekoče in da nam kaj ne uide. Imamo pa še veliko idej, ki jih želimo izpeljati."

Prosti čas Taya v dobršni meri preživi z družino in kot mamici 8-letne Niki ji zagotovo ni nikoli dolgčas. Z možem, hčerko in psičkom Thorom se radi odpravijo na kakšen izlet, predvsem kam v naravo, da se mali Thor lahko svobodno nateka, drugi pa mu sledijo po razgibanih gozdnih stezicah. Tudi sicer se Taya že od nekdaj rada ukvarja s športom in se je preizkusila celo na pravi smučarski skakalnici, a vseeno priznava, da primat v skokih na smučeh pri njih še vedno nosi mož Jernej, ki je nekdanji smučarski skakalec.

 

 

Komentarjev 3
  • radovednica 07:54 12.september 2022.

    Danes ni važno, kakšno izobrazbo imaš, ali kaj znaš. Važno je, da imaš nekoga v ozadju, da te nekdo "poriva" tako ali drugače ali oboje. In če ni ustrezne službe za takšne, si jo preprosto izmislijo. Kaj naj bi ta ...prikaži več češplja gnila koordinirala? saj se ji niti sanja ne, kaj koordinacija je.

  • radovednica 07:49 12.september 2022.

    Neverjetno! Le kdo jo "poriva" naprej. Vsekakor ta "čebula", ki skriva, da je njeno pravo ime Tanja (ker potem ne bi bila "IN") in je doma iz zelo "zabačene vasice" Graben v občini Ribnica, ni sposobna za nič. Nikakor ni ...prikaži več simpatična, daleč od tega, celo ekstremno, narejeno, zafnano zoprna. Neverjetno, kdo vse lahko nastopa na javnih medijih, pa čeprav je to zasebna TV. Groza od groze, kakšna falanga zafnanih tipov in smrkelj je povsod na televizijah raznoraznih vrst. Tale še kave ne zna skuhat