Magazin > VIP
148 ogledov

Taya in Jernej končno pokazala svojo hčer!

taya, jernej damjan Osebni arhiv
Jernej Damjan in Taya sta nam pokazala svojo hčerkico.

Hči pevke Taye in smučarskega skakalca Jerneja Damjana je že dopolnila eno leto. Malo lepotičko je naš slavni par doslej vneto skrival, sedaj pa sta Sloveniji le pokazala svojo prikupno hčerko.

Kot nam je razkril Jernej, je Niki izjemno hiperaktivna in ne zdrži dolgo pri miru. Tudi zato se mlada družinica v prostem času veliko giblje in najraje odpravi kam na sprehod. Jernej še pravi, da je prezgodaj govoriti o tem, ali bo šla Niki po njegovih ali po maminih stopinjah, jo bosta pa s Tayo podpirala v vsem, česar se bo lotila, in ji omogočala največ, kar ji lahko.

Družinica se je pred kratkim vrnila s Hrvaške, kjer so se spočili pred naporno sezono, ki čaka Jerneja. Ta je namreč že začel s pripravami na zimo, kmalu pa ga čakajo že tekme v tujini. Takrat bo s Tayo in Niki ostajal v stiku preko družbenih omrežij, dekleti pa ga bosta kdaj obiskali tudi na kakšni tekmi, kjer mu bosta dajali dodatno motivacijo in zagon.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.