Magazin > VIP
28 ogledov

Taya odhaja v Monte Carlo

Taya pripravlja nov glasbeni projekt s producenti in založbo v Italiji. (Foto: J Žurnal24 main
Pevka Taya s polno žlico zajema življenje. Razpada zveze s smučarskim skakalcem Jernejem Damjanom ne komentira, napoveduje pa nov glasbeni projekt s producenti in založbo v Italiji.

Da v zvezi med smučarskim skakalcem Jernejem Damjanom in pevko Tanjo Adamič, bolj poznano po umetniškem imenu Taya, nekaj ni v redu, smo prvič zaznali, ko je Jernej na svoj Facebook zid 28. aprila zjutraj napisal: "It's better to have loved and lost than never to have loved at all ... Hmmm I think I don't agree :(" Noben od njiju sicer razpada ni želel komentirati, šušlja pa se, da sta enostavno spoznala, da sta si preveč različna in odšla vsak po svoji poti.

null | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Damjan, ki se je letos na svetovnem prvenstvu okitil s kolajno, že pridno trenira nove skoke za stopničke, Taya pa pripravlja nov glasbeni projekt. "Pesem je v angleščini, zanjo sem sama napisala besedilo. Gre za prvi singel s producenti in založbo v Italiji. Vokale sem snemala v studiu v Udinah. Skladba je trenutno v končni produkciji, sem pa že slišala prvi osnutek in mi je zelo všeč! Za pesem bom snemala tudi videospot, predvidoma konec tega meseca, v Monte Carlu," nam je zaupala Taya.

Gre za lestvici videospotov in ne pesmi, saj razumem, kako je nam, izvajalcem, ki porabimo veliko časa in denarja za videospot, pa je tako malo medijev, kjer jih lahko predstavimo.

Taya predvaja
Glasbeno je pevka povezana tudi s portalom videosvet.net, na katerem ima svojo rubriko Taya predvaja. "Gre za glasbeno video lestvico slovenskih in tujih videospotov, v vsaki rubriki pa predstavim tudi videospot iz osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja, ki je takrat kraljeval na lestvicah. Rada bi poudarila, da gre res za lestvici videospotov in ne pesmi, saj razumem, kako je nam, izvajalcem, ki porabimo veliko časa in denarja za videospot, pa je tako malo medijev, kjer jih lahko predstavimo. Vesela sem odziva nekaterih naših izvajalcev – recimo Samuel Lucas mi je pisal in se mi zahvalil, ker sem ga na lestvico uvrstila, saj da mu to veliko pomeni."

Obožuje tetovaže
Taya je tudi velika ljubiteljica tetovaž. Ravno danes si bo dala narediti novo. "Na levi nogi že imam tatu z napisom "What does not kill me, makes me stronger", ki ga želim še dopolniti. Ko enkrat narediš tatu, ne vem, zakaj ne mine želja, da bi si naredil še enega. Tako si bom naredila še en tatu, na vratu, in sicer napis Music. Napisa, ki ju imam za tatu, mi namreč veliko pomenita," svojo odločitev za izbiro tetovaž pojasnjuje Taya, ki poleg glasbe obožuje tudi športne aktivnosti.

"Trenutno res veliko časa posvečam športu. Obiskujem TRX treninge, treniram tudi v fitnesu in ker je končno lepo vreme, predvsem ob koncih tedna, rada kolesarim. Pa seveda pevske vaje, nekaj nastopov, urejanje video lestvice in služba. Dolgčas mi nekako ni," pravi simpatična Taya, ki je tudi tokratno soboto izkoristila v naravi. S kolesom se je namreč odpravila na potep po Gorenjski.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.