Magazin > VIP
30 ogledov

Taya se boji poroda

Taya nosečnost trebušček Reševalni pas/Twitter
Taya si želi carskega reza.

Naš smučarski skakalec Jernej Damjan in njegova žena Taya bosta v začetku julija postala starša. Kot nam je že pred časom povedala lepa pevka, spola ne želita vedeti, in to se tudi zdaj, nekaj tednov pozneje, ni spremenilo. "Morda si bova tik pred porodom premislila, si pa oba želita isto," je za nas povedala, več o željah pa ni želela izdati. "Vse stvari, ki jih za dojenčka kupujeva, so nevtralne barve," je dodala.

Strah pred bolnišnico

Taya priznava, da se zelo boji dneva, ko bo morala v bolnišnico. "Vsega se bojim. Nikoli še namreč nisem bila v bolnišnici. Najraje bi imela carski rez," pravi lepotička, ki kljub temu o alternativnih metodah, kot sta rojstvo pod hipnozo ali ob meditaciji, ne razmišlja.

Preutrujena za telovadbo

Pevka nosečnost dobro prenaša. Nekaj težavic je sicer imela, a le v  prvem mesecu, ko je bila ves čas zelo utrujena. "Tudi telovadbi sem se odpovedala. Ko sem zanosila, se nisem mogla veliko gibati, saj sem bila zelo utrujena. Zdaj hodim na daljše sprehode."

Po pomoč k babicam

Tayo ne skrbi, da bo Jernej veliko odsoten, saj se bo po pomoč lahko vedno zatekla k babicam. "Mislim, da bi bili veseli, če bi za otroka lahko skrbeli ves čas," nam je v smehu povedala svetlolaska, ki pa se po nasvete ne obrača le k svoji mami ali tašči, ampak tudi k prijateljicam, ki že zibajo.

Komentarjev 2
  • puys 14:44 03.april 2014.

    Carski rez ni ravno linija najmanjšega odpora, se lahko konkretno zaplete zadeva. Po moje jo bolj skrbi, da si je nebi preveč raztegnila med porodom in postala nezanimiva ker morda druga ne ponuja :P

  • 4krogci 13:09 03.april 2014.

    Logično! Isto kot že celotna njena "karijera" po poti najmanjšega odpora hahaha