Magazin > VIP
30 ogledov

Taylor ogoljufala svojega menedžerja?

Taylor in njen nekdanji menedžer se na sodišču bojujeta že tri leta. (Foto: Reut Žurnal24 main
Na sodišču se je znašla tudi Taylor Swift. Njen nekdanji menedžer jo obtožuje, da ga je ogoljufala za milijone dolarjev, ki jih je zaslužil.

Glasbeni menedžer Dan Dymtro v obtožbi trdi, da mu country diva Taylor Swift dolguje milijone dolarjev, saj je prav on odkril njen talent in poskrbel, da je že pri 14. letih podpisala pogodbo z založbo.

Kot pravi, je v njeni igralski karieri odigral pomembno vlogo na začetku njenega vzpona v svet glasbe, preden je podpisala pogodbo z založbo Big Machine Records. Na zveznem sodišču je izjavil, da mu pogodba s pevko in njenima staršema Scottom in Andreo Swift zagotovila pet do deset odstotkov provizije od zaslužka.

Toda, ko je zvezdnica prišla pod okrilje velikega mogotca založbe Big Machine CEO Scotta Borchetta, naj bi ga pevka sčasoma odpustila, s čimer se je izognila plačilu licenčnine. "Zamujali so s plačilom, se znebili strank, ki jih priskrbel, in nato podpisali pogodbo, provizijo pa prihranili zase," je sodišču povedal Dymtrov odvetnik Fernando Pinguelo.

Paulu LiCalsiju, pevkinemu odvetniku, se njegove obtožbe zdijo privlečene za lase. "Da sebi pripisuje njen uspeh in pomembnejše pogodbe je naravnost smešno."

Kdaj se bo sodna obravnava nadaljevala, ni znano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.