Magazin > VIP
20 ogledov

Taylor spala z duhovnikom

Taylor naokoli stresa nenavadne šale. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Najstniška upornica Taylor Momsen je znova šokirala javnost. Izjavila je, da je med rjuhe skočila z duhovnikom.

Zvezdnica serije Opravljivka Taylor Momsen je minuli konec tedna v radijskem intervjuju na Novi Zelandiji poslušalce šokirala, ko se je pošalila o posteljnih radostih z duhovnikom. "Vzgojena sem kot katoličanka. Enkrat sem spala z duhovnikom," je izjavila in nato hitro dodala: "Le šalim se."

Nad 17-letnico so bili ljudje že nekajkrat zgroženi. Pred kratkim je celo izjavila, da je njen najboljši prijatelj vibrator. "Pravzaprav se ne pogovarja z mano, zato ni zares moj najboljši prijatelj. Nisem vlačuga, ker masturbiram, zato se pišite nekam vsi, ki bi me radi označili za tako," je bila zgovorna med intervjujem.

Kdo je Justin Bieber?
Čeprav je Justin Bieber svetu že zelo dobro poznan, pa Taylor, kot pravi, nima pojma, kdo je. "Ne vem, kdo je Justin Bieber. Njegovo ime poznam le zato, ker so mi drugi povedali o njem. Poslušam Led Zeppelin in The Beatles, zato nimam pojma, kdo je."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.