Magazin > VIP
18 ogledov

Taylor Swift je ženska leta

Taylor Swift Flynet
Letošnji laskavi naziv ženska leta je revija Billboard podelila mladi country pevki.

Taylor Swift je prejela še eno priznanje za svoje delo. Tokrat jo je revija Billboard počastila z nazivom ženska leta. Enaindvajsetletna glasbenica je postala najmlajša prejemnica nagrade, ki so jo pred njo prejele že Beyoncé, Reba McEntire in Fergie"Uresničile so se vse moje sanje, ki sem jih imela kot otrok," je povedala ob prejemu priznanja in se spominjala časov, ko je kot najstnica listala znano glasbeno revijo in upala, da bo na njenih straneh nekoč ugledala tudi svoje ime.

Taylorin zadnji, tretji album Speak Now je imel več kot petmilijonsko naklado, poleg tega pa je prejel tudi nominacijo za grammyja za najboljši country album.

Med Billboardovimi nagrajenkami je bila tudi njena kolegica Nicki Minaj. Hip hop izvajalka je prejela priznanje vzhajajoča zvezda za svoj uspešen debitantski album Pink Friday, ki je le v ZDA izšel v več kot 1,6 milijona izvodih. "Nikoli si nisem mislila, da bom kdaj dobila katero od teh nagrad, vendar je lepo dobiti priznanje. Dobro je, da dekleta vidijo, da lahko ustvarjajo kakršnokoli glasbo," je povedala Nicki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.