Magazin > VIP
7101 ogledov

Taylor Swift naj bi ujela tega dirkača Formule 1!

fernando alonso Profimedia
Tudi on se je pred kratkim razšel s partnerko.

Dirkač F1 Fernando Alonso je pred nekaj dnevi sporočil, da je spet samski. Ob skupni fotografiji z dekletom Andrea Schlager je zapisal: "Rada bi vam sporočila, da se je najina zveza končala. Imela sva srečo, da sva skupaj preživela fantastičen čas, in tako bo tudi v prihodnje, a na drugačni ravni. Kot ste videli, na in izven dirkališča še vedno sodelujeva pri različnih projektih in to bova z ljubeznijo in spoštovanjem drug do drugega počela še naprej."

Če gre verjeti pisanju Deuxmoi, pa Alonso ne sameva več, ampak naj bi se dobival s pevko Taylor Swift. "Španski mediji so poročali o Taylor in Fernandu Alonsu. Par se menda dobiva že en teden," poročajo. Njuna zveza za zdaj ni resna, saj se je tudi Taylor šele pred kratkim razšla z zaročencem, igralcem Joejem Alwynom. Zvezdničini oboževalci so v šoku. "To je zadnje, kar sem pričakoval to pomlad", "Vem, da se tem govoricam vsi smejimo, ampak kaj, če so resnične ...", sta le dva komentarja, ki sta se nabrala pod to romantično vestjo. 

Sicer mediji poročajo tudi, da Joe ni več samski, ampak se videva s kolegico Emmo Laird.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.