Magazin > VIP
25 ogledov

Taylor Swift zabavljačica leta

Do danes je Taylor Swift prodala več kot 10 milijonov albumov po svetu. (Foto: E Žurnal24 main
Revija Entertainment Weekly je pevko Taylor Swift razglasila za zabavljačko leta.

Taylor Swift si bo leto 2010 zapomnila po glasbeni uspešnici Today Was a Fairytale, po vlogi v filmu Valentinovo in štirimi grammyji. Mlada pevka je letos več mesecev preživela na koncertni turneji in na skoraj vseh omembe vrednih podelitvah.

V januarju 2010 jo je Nielsen SoundScan proglasil za ustvarjalko, katere dela se digitalno najbolje prodajajo v zgodovini glasbe, saj je prodala več kot 28 milijonov digitalnih pesmi.

Največji dosežek pa naj bi po mnenju revije Entertainment Weekly dosegla z izdajo njenega tretjega albuma Speak Now, ki je izšel  25. oktobra. Album je prejel odlične kritike, v prvem tednu pa so prodali več kot milijon izvodov, kar največ v zadnjih petih letih.

Ugibanjem se smeji
"Včasih se na glas smejim, ko v medijem berem, o kom vse naj bi moje pesmi govorile, o tem pa še pišejo, kot da bi bilo dejstvo. Nikoli pa nisem povedala ali potrdila, da bi katera od mojih pesmi govorila o določeni osebi. Kar se mene tiče, so stvari še vedno v zraku," je pevka v intervjuju za omenjeno revijo spregovorila o ugibanjih, ki spremljajo njene pesmi na Speak Now, ki naj bi govorile o njenih nekdanjih fantih Taylorju Lautnerju, Joeju Jonasu in Johnu Mayerju.

Entertainment Weekly je poleg Swiftove, ki je osvojila laskavi naslov, izbral še 14 zabavljačev leta. Med njimi sta še igralca Jon Hamm in James Franco, pevka Katy Perry, komedijantka in igralka Jane Lynch in 12-letni igralec Rico Rodriguez. Lani je laskavi naslov osvojila oskarjevka Sandra Bullock, na drugem mestu je pristala serije True Blood, tretja pa je bila Lady Gaga.

V januarju 2010 jo je Nielsen SoundScan proglasil za ustvarjalko, katere dela se digitalno najbolje prodajajo v zgodovini glasbe, saj je prodala več kot 28 milijonov digitalnih pesmi. Do danes je Taylor Swift prodala več kot 10 milijonov albumov po svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.