Magazin > VIP
31 ogledov

Te fotografije bi morale svojce Chrisa Evansa skrbeti

Chris Evans
1/3
Profimedias
Paparac ob avtocesti ujel britanskega voditelja Chrisa Evansa, ki blamaže z oddajo Top Gear očitno še ni prebolel.

Chrisa Evansa gledalci oddaje Top Gear niso dobro sprejeli, zato se je po eni sezoni poslovil. Tega pa 50-letnik, ki je s svojim bizarnim vedenjem že večkrat razburil javnost, očitno še ni prebolel.

Evansa so paparaci s steklenico žganja v roki ujeli ob avtocesti. Voditelj je naredil nekaj požirkov, nato pa se je s prijateljem umaknil proti grmovju in izpraznil mehur.

Evans je zavrnil namigovanja, da ima težave z alkoholom. Prijateljem je razložil, da v teh letih nima več tako močnega mehurja in da je tisto popoldne res popival, a ne iz žalosti. Pravi, da je proslavljal konec šova. "Chris je spoznal, da je storil napako in se zanjo tudi opravičil. Ni doživel živčnega zloma. Pije, a ni alkoholik. Smešno, da se to govori. Počuti se dobro,“ je medijem povedal vir.

"S kolegi sem bil v Londonu na kosilu. Z avtom smo se vračali v  Berkshire. Vožnja bi morala trajati 45 minut, a se je zavlekla. Moj mehur tega ni zdržal. Opravičujem se, če sem koga ujezil,“ pa se je glasilo opravičilo voditelja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.