Magazin > VIP
39813 ogledov

Te novice sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto s staršema ni delil takoj

Aleks Cavazza in Oriana Girotto Facebook
Se bo po igralski izkušnji odločil stopiti po očetovih stopinjah?

Sin Borisa Cavazze in Oriane Girotto, Aleks Cavazza, do zdaj širši javnosti ni bil poznan, a videti je, da se bo to kaj kmalu spremenilo. 20-letni Aleks obiskuje 1. letnik Akademije za likovno umetnost, svojo glasbeno ustvarjalnost pa izraža v skupini Masaž, s katero se pripravljajo na izdajo albuma. Zdaj ga bodo gledalci lahko spoznali tudi v vlogi Miša v komični seriji Gospod profesor.

"Ker sem bil že nekaj časa v stiku s studiem, sem izvedel, da bodo imeli avdicije za serijo Gospod profesor. Ker so iskali nove obraze, sem se javil," nam pove. Aleks je po dveh krogih avdicij prejel obvestilo, da je postal član ekipe ter novico kot prvo delil s prijatelji. "Novico, da sem bil sprejet ter da sem dobil vlogo v seriji sem šele kasneje povedal mami in očetu. Mama je bila vesela, a nasvetov glede samega snemanja mi ni dajala. Očetu se je zdelo fino, da sem dobil vlogo. Že po vlogi v filmu za  AGRFT se mu je zdelo moje delo v redu. Zdaj vsi čakamo, da vidimo, kako je vse skupaj izpadlo."

Nekaj izkušenj izpred kamer Aleks sicer ima, saj je pred leti nastopil v manjšem filmskem projektu študenta AGRFT-ja. "To je moja prva resnejša vloga, je sicer stranska vloga, a mi je bila všeč. Igram piflarja po imenu Mišo, ki je bolj ameriško stereotipen. Treme niti nisem imel, več je bilo težav glede natrpanega urnika. V užitek mi je bilo nastopaiti pred kamero."


Preberite vse novice danes, da boste pravočasno informirani.

Zanimive novice dneva iz vsega sveta.

Sveže novice na naših straneh.

Zadnje novice za vas.

Komentarjev 10
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 22:27 30.januar 2023.

    Evo, družina samih imetnikov. Tudi Sebastianova sinova se mi zdi, da sta umetnika. Pa oba pokojna Borisova sinova sta bila tudi. Zanimiva familija.

  • bi_ba 14:22 30.januar 2023.

    Nič ni podoben Cavazzi.

  • Majazmaja 12:31 30.januar 2023.

    Uuu, tega fanta sem imela možnost spoznati. Starša sta lahko samo ponosna nanj. Vljuden, izjemno razgledan, inteligenten, umirjen sogovornik. Če predstavlja tipičnega predstavnika generacije, se svetu ne piše slabo.