Magazin > VIP
68 ogledov

Tega darila je bila Jolanda Čeplak najbolj vesela

jolanda čeplak Facebook
Jolanda Čeplak je 12. septembra praznovala 40. rojstni dan.

Naša nekdanja vrhunska atletinja Jolanda Čeplak je v soboto priredila zabavo, na kateri je s prijatelji nazdravila za svoj rojstni dan, ki ga je praznovala 12. septembra. "Imeli smo veliko zabavo, na kateri je bilo približno 70 ljudi. Bilo je res lepo,“ je za Žurnal24 povedala Čeplakova in dodala, da se okrogle obletnice ni prav nič ustrašila. "Z leti se ne obremenjujem. Vsako obdobje je lepo, če si pozitiven in če si ne delaš stresa. Številke so relativna stvar. Sedaj, ko jih štejem štirideset, točno vem, kaj si želim in česa ne, s kom se hočem družiti in s kom ne. Prav super mi je. Želim si le, da sem zdrava in da bili zdravi tudi moji hčerki. Ostalo pride samo od sebe.“

Jolanda, ki je menda sveže zaljubljena, vsaj tako piše na njenem Facebooku, nam je še razkrila, katerega darila prijateljev je bila najbolj vesela. Povedala je, da bo prihodnje leto obiskala dirko motociklističnega prvenstva v razredu MotoGP in si ogledala tudi hangar dirkača Valentina Rossija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.