Magazin > VIP
32 ogledov

Tega mladeniča bi se moral Pattinson bati

Nicholas Hoult
1/5
FameFlynet
Kot pravijo strokovnjaki, bo letos na filmskem nebu zasijala nova najstniška zvezda.

Robert Pattinson je v boju za najstniška srca dobil hudo konkurenco. Mladeniču je ime Nicholas Hoult, star je 23 let in igral je v dveh filmih, ki naj bi letos pošteno napolnila blagajne kinematografov.

Gre za filma Warm Bodies in Jack the Giant Slayer. Če gre verjeti poznavalcem filmskega sveta, bo Hoult, zdaj ko se je polegla evforija okoli sage Somrak, iz otroških in najstniških sob kmalu izrinil Pattinsona.

Robert in Nick imata veliko skupnega. Oba prihajata iz Velike Britanije, Pattinson je zaslovel z vlogo vampirja, Hoult pa bo ženske osvajal kot zaljubljeni zombi. Tako Rob kot Nick ne spadata v kategorijo klasičnih lepotcev, imata pa zelo markanten obraz. To so opazili tudi modni oblikovalci. Pattinsona je najel Dior, Houlta pa Tom Ford.

Tudi v ljubezni imata podoben okus – prisegata na slavna dekleta. Rob je ljubimkal s Kristen Stewart, Nicholas pa z Jennifer Lawrence.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.