Magazin > VIP
135 ogledov

"Tega ne bi smeli početi le na valentinovo"

Lady piknik Werner Andreja
1/15
Žurnal24 main
Čeprav je lahko valentinovo prav vsak dan, mu nekateri domači pari namenijo več pozornosti, drugi manj. Zaupali so nam, kako bodo letos presenetili svojega dragega ali svojo drago, nemara pa tudi sebe.

Romantična večerja, rože, izlet, drobne pozornosti. Tako si ljubezen izkazujejo znani medijski pari pri nas, od katerih valentinovemu sicer večina ne pripisuje posebnega pomena. Najbolj zgovoren je vsekakor Werner, ki prav na valentinovo praznuje tudi začetek svoje kariere, saj se rad pohvali, da je prvi pevec pri nas, ki je pred več kot 20 leti na valentinovo zapel pesem: "Takrat se valentinovo sploh še ni praznovalo in ko sem zapel to pesem za Jugoslavijo, mnogi sploh niso vedeli, da je to dan zaljubljenih. Nekako sem v bivši Jugoslaviji začel s tem, ljudje so spoznali ta praznik. Nekateri pravijo, da je to komercializacija, vendar menim, da ni nič hudega, če človek pokaže pozornost do tistega, ki ga ljubi. Naj bo to le kakšno pismo, roža, lepa beseda. To bi morali početi večkrat, ne samo na valenitnovo, tako da je valentinovo dobrodošlo in imejmo ga vsak dan!"

Da je valentinovo lahko vsak dan, se strinja tudi Miha Kavčič iz resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek. Za letošnji praznik zaljubljencev nima nobenih načrtov, saj je tudi njegov fant Pacey na drugi strani luže. "Mogoče si bom za dušo privoščil kakšno sladkarijo ali si kupil kaj lepega za obleči, če je že tako, da se je treba obdariti," pravi in dodaja, da ne mara komercialnih stvari, saj ga to kreativno ubija.

Valentinovo pa ustvarjalno zagotovo ne ubija glasbenice Neishe, ki je v preteklih letih, kot nam je zaupala, z veseljem pripravljala tematski koncert, vendar se je letos odločila drugače. "Za valentina ne bom nič delala, predvsem ker bomo vsi v maškarah, bom pa imela koncert za 8. marec, in sicer 7. marca ob 20. uri v Kavarni hotela Union. Bo pa valentinovo moj prvi dan, ko bom šla ven, glede na to, da se doma zdravim. Zato sploh ne bom nič pretiravala, važno je, da se s prijatelji malo srečamo," načrtuje Neisha.

Filmsko valentinovo se obeta manekenki Iryini Osypenko Nemec, ki je z možem Matjažem povabljena na filmsko premiero. Čeprav ji ta dan ne pomeni veliko, ker ga, kot pravi, ne doživlja kot tradicijo, poskrbi za sladke malenkosti za svoje najbližje. Njeno popolno valentinovo bi bilo "sproščeno in brez velikih pričakovanj. Sladkarije in rože pa pridejo vedno prav," še dodaja.

Komentarjev 4
  • antitrust 18:03 14.februar 2015.

    Hahaha, Werner in Andreja. Je to šala ?

  • marabunta 14:44 14.februar 2015.

    definitivno Matic in Oriana, ....oba simpatična, prijetna in lepa....sicer pa stvar okusa, vsak ima svoje izbrance

  • sasquatch 11:15 14.februar 2015.

    hahahaha.... najlepši hahaha... pa werner že na prvi sliki... za trenutek sem pomislil, da je članek sklobasan skupaj s strani Ir.K... sicer pa so to zgolj navadni pari o katerih pišejo slovenski rumeni mediji, da sploh lahko izidejo vsak dan ...prikaži več in nič drugega. to je pač njihov domet.