Magazin > VIP
1641 ogledov

Tega pri nas še ni bilo!

Denis Avdić YouTube
Prvič v zgodovini bodo radijske postaje stopile skupaj in zaploskale požrtvovalnim Slovencem.

Slovenske radijske postaje bodo naredile nekaj, česar še nikoli do sedaj niso! Stopile bodo skupaj in združile moči ter se poklonile vsem tistim, ki v teh težkih dneh nesebično skrbijo za Slovence.

Več kot 30 radijskih postaj bo danes ob 10:00 v eter zaploskalo vsem, ki ta trenutek nesebično skrbijo za naše zdravje, zdravje najbolj ogroženih, naše osnovne potrebe, ažurno informiranje in naše varno okolje. To so zdravniki, celotno medicinsko osebje in farmacevti, trgovci, policisti, gasilci, vozniki, novinarji, poštarji, taksisti, negovalci v domovih za starejše, varnostniki, vojaki, čistilci, komunalni delavci itd. Moč radia v izrednih razmerah bodo radijci pokazali skupaj s svojimi številnimi poslušalci, in v akciji #zaploskajmoskupaj, tako izrazili neizmerno hvaležnost. Pridruži se lahko čisto vsaka radijska postaja, ter povabi poslušalce, da to storijo doma, na oknu, balkonu ali kjerkoli lahko.

Zato vabljeni vsi, da v znak podpore zaploskate skupaj s svojo najljubšo radijsko frekvenco in številnimi poslušalci širom Slovenije!

Komentarjev 1
  • giaforlea 09:03 27.marec 2020.

    www.MooXi.net - spletna stran za zmenke za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks