Magazin > VIP
115 ogledov

"Tega si ni zaslužila"

Iris Mulej Črt Slavec Žurnal24 main
Črt Slavec, nekdanji fant Iris Mulej, se je na Facebooku razpisal o zlobnih komentarjih na račun svoje bivše.

Črt Slavec se je s svojim zapisom obrnil na vse, ki o njej "trosijo laži". Kot pravi, se z Iris nikoli nista obremenjevala z govoricami in komentarji na svoj račun, zdaj pa je "nekaterim očitno odneslo varovalko“, saj "vso svojo primitivnost, agresijo in nezadovoljstvo stresajo na ubogo nemočno dekle, ki v življenju ni storilo ničesar, da bi si kaj takega zaslužila." "Že kar na začetku bi čestital vsem takim junakom,“ pravi Slavec, ki je prepričan, da si ljudje z negativnimi komentarji "nabijajo ego".

"Denar služi pošteno"

Črt, ki zdaj kot fotograf dela v Nemčiji, je nato izpostavil nekaj največjih bedarij, ki jih je zasledil o Iris. Najprej je povedal, da si naša manekenka že od svojega 16. leta povsem sama služi kruh. "Denar služi pošteno in s trdim delom, kar je verjetno slaba novica za vse, ki so upali na nasprotno. Seveda se bo našel očitek, da je denar služila na sumljiv način, saj naj bi se pečala z bogatimi in bila escort. Naj kar takoj povem, da večina vas o tej sceni pač nima niti približnega pojma, in če o nečem nimaš pojma, je bolje, če si tiho. Take govorice so izključno plod bujne domišljije negativnih ljudi, ki uspešnim modelom, kot so Iris in še precej drugih deklet na naši sceni, želijo slabo.“

Drug zelo pogost očitek na račun Mulejeve je tudi, da se obeša na bogate fante. "Ta očitek je prav tako daleč od resnice, saj je bila vedno v razmerju zaradi ljubezni, včasih tudi preveč slepe, prav tako pa ni imela od nobenega fanta kake tako opevane materialne koristi."

Plastično le njeno oprsje

"Tretji očitek, ki je v bistvu tudi skuhal del te godlje in je zdaj postal narodno-zabavna fraza, je "plastika". Iris je plastična.V medijih obstajajo fotografije Iris, na katerih je fotografirana v otroštvu, prav tako pa slike iz samih začetkov kariere, pri 16 letih. Prosim, poglejte fotografije in povejte, kaj si je spremenila na obrazu. Če hočete informacijo iz prve roke, je Iris videti povsem enako že zadnjih 15 let. Še bolj vam bo jasno, če pogledate njeno mamo, pa vam bo takoj jasno, od kje njene "umetne" ličnice in vse drugo. Kdor smatra pod "povsem plastična" to, da si je povečala prsi, pa ima povsem prav," je še razložil Slavec, ki se je na koncu obregnil še ob izjavo o sebi. "Ne nazadnje še stvar o meni, da naj bi rad pogledal za moškimi. Žal spet nekako zelo daleč od resnice, saj bi to po 26 letih hokeja verjetno že ugotovil, a hkrati zopet dokazuje našo majhnost. Mentalno majhnost."

Komentarjev 3
  • ZasekaMož 18:51 10.julij 2013.

    Ej Črt... Iris sem nabrisal :P

  • svašta 16:54 10.julij 2013.

    Kr neki...ne vem zakaj zdaj nekaj razlaga kaj pa kako..očitno si želi da se piše in govori, ker bi v nasprotnem primeru lepo prezrl te članke, ne pa da potem nekaj razglablja in opravičuje.. Pač naj bo že enkrat tem ...prikaži večm našim kvazi zvezdam jasno, da dokler se nekaj štulijo v ospredje in želijo biti v medijih, toliko časa se bo o njih pisalo TUDI SLABE STVARI!!!! Če vas pa to toliko moti, se pa spelte iz ''wannabe slovenske VIP scene'' in vas bojo pustili na miru....

  • Mrcina 13:39 10.julij 2013.

    Ja....naši novinarji ponavadi vsako stvar obrnejo ali pa napihnejo. Tudi meni to ni všeč. Nasploh mi ni všeč, ko se vtikajo v zasebnost in pvt. življenje drugih in o tem pišejo. Saj človek več vsest ne more z nikomer na ...prikaži več kavo, pa že" parčka" po njihovo !!!