Magazin > VIP
24 ogledov

Tehta le še 67 kilogramov

Michael Douglas
1/5
Žurnal24 main
Michaela Douglasa so kemoterapije močno zdelale. V zadnjih tednih je shujšal za 15 kilogramov.

Na zadnjih fotografijah, ki so jih posneli paparaci, je za rakom oboleli Michael Douglas videti zelo šibek. Kemoterapije, ki so trajale osem tednov, so ga namreč močno zdelale. Da je shujšal za 15 kilogramov, poskuša skriti s široko jakno, a pogled na njegove vedno bolj vitke noge in upadel obraz je zastrašujoč.

Veliki ženskar in nekoč eden najbolj zaželenih moških na svetu, ki v višino meri 178 centimetrov, zdaj tehta le še 65 kilogramov. In še bolj bo shujšal, napovedujejo. Ker je njegova ustna votlina polna bolečih mehurčkov, se bo igralec moral kmalu prehranjevati po cevki.

A Douglas ostaja optimističen. S svojo ženo se pripravlja na selitev na podeželje, kjer se bo lahko posvečal svoji družini. Ta se bo, če bo vse potekalo po načrtih, povečala. Douglas in Catherine Zeta-Jones si namreč želita še enega otroka. Njegovo spermo so še pred začetkom zdravljenja zamrznili, saj bi terapija lahko uničila semenčice.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.