Magazin > VIP
7554 ogledov

Tej šali se je smejala le kraljica

Donald Gosling, kraljica Profimedia
Kraljica je znana tudi po svojem nagajivem smislu za humor.

Britanska kraljica Elizabeta II. že 70 let kraljuje nad Veliko Britanijo. V vseh teh letih se v javnosti nikoli ni spozabila - tudi na najbolj nenavadne situacije se je vedno odzvala profesionalno in dostojanstvo, zato bo mnoge presenetilo, da ima kraljica precej umazan smisel za humor. To razkriva anekdota, v kateri igra glavno vlogo Sir Donald Gosling, nekdanji admiral.

Ta je kraljici povedal šalo, ob kateri so ostali gosti obnemeli, kraljica pa se ji je prešerno nasmejala. "Kraljica se je vedno veselila snidenja z Donom, saj je bil vedno opremljen z novimi šalami, a njegov humor je bil umazan," je MyLondon povedal vir. Med neko slovesnostjo si je Dom izboril prostor ob Elizabeti in ji začel pripovedovati šalo, v kateri je trener dirkalnemu konju dal viagro. Eden od ministrov je nato dvignil roko, da bi Dona ustavil, ker je bil mnenja, da šala ni primerna za kraljičina ušesa. Kako se je motil ... "Kraljica se je ujezila in ga nadrla, ker je uničil šalo. Don je moral šalo ponoviti od začetka. Kraljica se ji je glasno smejala," se spominja vir.

Kraljica je s tem dokazala, da z njo ni treba ravnati v rokavicah. To bi morali njeni znanci vedeti, sicer ob princu Philipu, ki je bil prav tako znan po svojem grobem humorju, ne bi zdržala toliko let. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.