Magazin > VIP
20 ogledov

Teja ima težave z zdravjem

Teja, Gostilna išče šefa Miro Majcen, POP TV
Naporni tedni v gostilni so pri Teji Perjet pustili posledice.

Zadnji tedni so bili za tekmovalko v šovu Gostilna išče šefa Tejo zelo naporni. Že med šovom je imela težave z ušesom, zato je šla k zdravniku na preiskave.

"Sedaj je vse v redu, sem pa šla preverit, kaj je narobe. Zaradi premalo spanja v gostilni sem bila pod stresom," nam je zaupala. "Težava se imenuje tenzis in se mi bo še pojavljala. Lahko se pojavi kadarkoli v življenju, občuti pa se kot vibracija ali šumenje v ušesu. Za to sta kriva stres in prevelika obremenitev," je pojasnila.

Nima pa samo težav z ušesom, temveč tudi z nogo. Ta ji namreč dreveni. "Z nogo je bolje, ker jo Jani masira. Sicer pa mi prsti na nogi spijo. To se je pojavilo zaradi tega, ker nisem bila vajena tako dolgo stati. Prej sem imela sedečo službo, v gostilni pa smo bili na nogah 18 ur, spali pa le tri ure in to se je fizično poznalo. Sedaj pa je že veliko bolje."

Na vprašanje, ali bo skušala več spati ali se kako drugače sprostiti, pa je povedala, da je že razmišljala o jogi, vendar je hiperaktivna in si težko vzame čas. "Še najboljši bi bil dopust, vendar se že delajo načrti. Marsikaj je treba izkoristiti, dopustovali bomo, potem ko bomo nekaj naredili," je še povedala.

Komentarjev 4
  • dragec 14:25 18.december 2012.

    Ima bolečine v vagini!!!!

  • sintesi 19:14 17.december 2012.

    končno en resničnostni šou ko jim je časa za bedarije zmanjkovalo. In šou ki je pokazal kako težko se dočaka penzijo v gostinstvu.....

  • lorina 14:13 17.december 2012.

    Teja, kot sem že napisala na forumu šova - pojdi naprej in živi kot želiš sama, ne tako kot hočejo drugi. Z Janijem vama želim veliko sreče in modrosti pri premagovanju ljudske zlobe.