Magazin > VIP
96 ogledov

Teja in Jani le odprla svojo kuhinjo

Tejani, Tejani Kitch'n, Teja Perjet, Jani Jugovic
1/15
Jana Šnuderl
V soboto sta po dolgih pripravah Teja in Jani, ki sta tekmovala v šovu Gostilna išče šefa, tudi postala sama šefa. Odprla sta svojo kuhinjo.

Teja in Jani sta po večmesečnih napornih pripravah v soboto končno slovesno odprla svojo novo kuhinjo Tejani Kitch'n. "Veliko stvari je treba še urediti," pravi Teja, tako da pričakujeta, da bosta z delom pričela prihodnji teden.

Njun urnik pa se bo sproti spreminjal. "Polnil se bo glede na povpraševanje. V prostorih bova imela dvakrat na teden kuharske tečaje, za konec tedna pa kakšna otroška praznovanja. Nudila bova še katering in kuhanje na domu. Tako da bo po mojem mnenju pestro. Ne bova več vedela, kdaj je konec tedna," nam je zaupala Teja.

Trenutno bosta kuhinjo vodila sama, pomagal pa jima bo natakar, s katerim sodelujeta. Ali bosta potrebovala še kakšno pomoč, bo pokazal čas.

Na zabavo ob otvoritvi pa so prišli skoraj vsi njuni bivši sotekmovalci iz šova Gostilna išče šefa. Z Andrejem, Rokom, Tinco, Zokijem, Nikom, Brankom in Julijano sta obujala spomine na stare čase. "Zelo luštno je bilo, kar pa je vedno, ko se vidimo," je še povedala Teja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.