Magazin > VIP
51 ogledov

Teja in Jani povečala družino

Teja Perjet Jani Jugovic Jana Šnuderl
Nekdanjima tekmovalcema v šovu Gostilna išče šefa Teji in Janiju se je pridružila buldoginja Bunka.

Bunka je darilo, ki sta si ga z Janijem privoščila za prvo obletnico ljubezni. "Hotela sva psa, ki bi nama bil značajsko podoben. In mislila sva, da so nama buldogi pisani na kožo, torej da so leni, so požeruhi in ne ravno največji športniki. Prepričana sva bila, da bova dobila psa, ki bo z nama sedel na kavču in se ljubkoval. Bunka pa ni takšna. Je zelo živahna in dejavna. Morda tudi za to, ker je še mlada,“ nam je zaupala Teja in dodala, da sta z Janijem psa kupila pri vzreditelju v Zagrebu.

bunka | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Teja in Jani pa glede posla nikakor nista lena, zato imata veliko srečo, da jima pri skrbi za Bunko, ki je stara dva meseca in pol, pomagajo prijatelji in družinski člani. "Imam sestro z dvema otrokoma, ki sta nora nanjo. Veliko je tudi z nama. Je zelo pridna."

Tejo smo vprašali, ali je Bunka morda neke vrste predpriprava na otroka. "Ne, ni 'šans'. Če bi bila predpriprava na otroka, bi se ta načrt premaknil za deset let. Glede na to, da zdaj vstajamo trikrat na noč ...“

Za njima razburljivo leto

Teja in Jani sta se zaljubila med snemanjem šova Gostilna išče šefa. To je bilo pred enim letom. "Na kratko: zelo razburljivo. Toliko kot je dobrega, je bilo tudi slabega. Zelo sva si podobna. Ko se skregava, se skregava na polno, ko se imava rada, se imava rada na polno. Zelo veliko se je zgodilo. Lahko sva srečna, da imava to, kar imava. In da sva zdaj še bolj povezana,“ nam je opisala leto z Janijem.

Številni trdijo, da ljubezni ni dobro mešati s poslom, kar Teja ne upa ne potrditi ne zavrniti. "Nikoli ne veš. To bo pokazal čas. Mogoče imajo dvomljivci prav, mogoče ne. Odvisno od človeka. Midva znava ti dve področji dobro ločiti in se jemljeva z rezervo.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.